Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τον Player of the Month στη Stoiximan Super League 

Τον καλύτερο παίκτη του Οκτώβρη, τον επιλέγεις εσύ!

Ο πρώτος μήνας της αγωνιστικής περιόδου όπου το κοινό βλέπει πιο καθαρά την ποδοσφαιρική εικόνα και την όποια ποιότητα τη συνοδεύει, είναι ο Οκτώβρης. 

Επειδή λοιπόν οι ομάδες είναι οι παίκτες τους, οι πρωταγωνιστές του μήνα βοήθησαν τα γκρουπ στα οποία ανήκουν να προχωρήσουν και κατά συνέπεια ανταμείβονται και προσωπικά. 

Αυτοί είναι λοιπόν οι υποψήφιοι για το βραβείο Player of The Month στη Stoiximan Super League. 

Ο Νίκλας Έλιασον της ΑΕΚ, κυρίαρχο στοιχείο στον οργανισμό των πρωταθλητών, επιδιώκει να πάει την Ένωση στον ίδιο προορισμό το Μάιο, όντας παραγωγικός είτε με τέρματα είτε με ασίστ. 

Ο Άρης βελτιώνεται χάρη και στον Μαγκομέντ Σουλειμάνοφ, η απόδοση του οποίου αντανακλούσε στην πορεία των «κίτρινων» μέσα στον Οκτώβρη. Αντίστοιχα, οι ανάσες που παίρνει ο Ατρόμητος έχουν αιτία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μέσω της παρουσίας του Ρομπάιγ. Οι ομάδες της κορυφής κινούνται με την ισχύ των δικών τους «ηρώων». Ο Ποντένσε σκοράρει διαρκώς για τον Ολυμπιακό, ο Παλάσιος κρατά τον Παναθηναϊκό σε ευθεία με το πρωτάθλημα και την πρωτοπορία ενώ ο Οζγκόεφ εφαρμόζει τα θέλω του Λουτσέσκου για τον ΠΑΟΚ. 

Η Λαμία, πάει πολύ καλά φέτος και ο δικός της ηγέτης για τον μήνα που πέρασε ήταν ο Καρλίτος. 

Συνοπτικά, οι υποψηφιότητες για το βραβείο Player of the Month στη Stoiximan Super League. 

Ν. Ελίασον-ΑΕΚ

Σ. Σουλειμάνοφ-Άρης

Γ. Ρομπάιγ-Ατρόμητος Αθηνών

Καρλίτος-Λαμία

Ν. Ποντένσε-Ολυμπιακός

Σ. Παλάσιος-Παναθηναϊκός

Μ. Οζντόεφ-ΠΑΟΚ

H ψηφοφορία θα είναι σε ισχύ έως και την Τετάρτη 08/11 στις 15:00, ώστε να ανταμείψεις εσύ με τη δική σου ψήφο τον καλύτερο παίκτη του Οκτώβρη, μέσα από το site της Stoiximan.