panathinaikos-fredette

Διαγωνισμός τριπόντων…

Για τον Παναθηναϊκό και προσωπικά για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο η αναμέτρηση του τριφυλλιού με τη Μπάγερν στο Μόναχο, θα έχει και ένα επιπλέον ενδιαφέρον. Το καλοκαίρι που πέρασε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού έντυσε στα πράσινα, έναν από τους παίκτες που αποτελούσε προσωπικό του πόθο εδώ και χρόνια. Το όνομα του: Τζιμέρ Φριντέτ.

Ο Αμερικανός με το-πιθανότατα- καλύτερο σουτ έξω από τη γραμμή των 6.75 μ. που έχουμε δει ποτέ, τουλάχιστον στην Ελλάδα, αποτελεί εδώ και μερικούς μήνες το βαρύ πυροβολικό του Παναθηναϊκού και μία από τις μεταγραφές που το αφεντικό των πρασίνων ήθελε να κάνει εδώ και χρόνια. Στο ματς με τους Γερμανούς, ωστόσο, με τη φανέλα της Μπάγερν θα αγωνιστεί μία αντίστοιχη περίπτωση. Ο λόγος για τον Πέτερ Κοπόνεν. Ο Φινλανδός μπόμπερ, αποτελεί επίσης έναν από τους αγαπημένους παίκτες του διοικητικού ηγέτη της ελληνικής ομάδας, χωρίς ωστόσο, προς το παρόν, οι δρόμοι τους να έχουν συναντηθεί.

Όπως γίνεται αντιληπτό το… τρίποντο είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει στο μπάσκετ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ως εκ τούτου, η αποψινή αναμέτρηση θα ήταν… ιδανικό για τους φιλάθλους (επώνυμους και μη) να εξελιχθεί σε διαγωνισμό τριπόντων ανάμεσα σε αυτούς τους δύο σπουδαίους σουτέρ. Αν λάβουμε υπόψη την περιφερειακή άμυνα των δύο ομάδων, οι πιθανότητες συγκλίνουν σε αυτό το ενδεχόμενο. Μένει να δούμε και ποιος θα επικρατήσει ή αν θα αλληλοεξουδετερωθούν. Σε κάθε περίπτωση, η μονομαχία των δύο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πόσες φορές συναντάς σε ένα γήπεδο δύο τόσο δολοφονικούς σουτέρ; Όχι πολλές πια… Γι’αυτό και οι «τριποντάκηδες» είναι πια τόσο περιζήτητοι.

SOKIN