Θέλεις να δημιουργήσεις λογαριασμό; Ακολούθησε τα παρακάτω απλά βήματα για την εγγραφή σου και δημιούργησε τον λογαριασμό σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Βήμα 1ο – Πάτησε στην Εγγραφή που θα βρείς στην κεντρική σελίδα

registration-step1

Και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής που θα ανοίξει σε νέο παράθυρο

registration-form

 Η Stoiximan εγγυάται για την απόλυτη εχεμύθεια και την πλήρη προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών του.

Σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014) η Stoiximan είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου, ότι δηλαδή τα στοιχεία που υπάρχουν στον λογαριασμό σου είναι ορθά και σε ισχύ, είτε αυτά είναι ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός ταυτότητας, ο αριθμός της κάρτας ή του τραπεζικού λογαρισμού σου κτλ. Για τον λόγο αυτό μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σου θα σου ζητήσουμε να προχωρήσεις εντός 30 ημερών στην ταυτοποίηση λογαριασμού.

Σιγουρέψου λοιπόν ότι είναι στοιχεία που έδωσες είναι απολύτως σωστά για να μην επηρεαστεί το παιχνίδι σου αργότερα.

Βήμα 2ο – Επιβεβαίωση στοιχείων λογαριασμού

Συμπλήρωσε τον κωδικό που έλαβες μέσω EMAIL και SMS στην παρακάτω φόρμα που θα εμφανιστεί μόλις πατήσεις την ‘Ολοκλήρωση Εγγραφής’.  Αν το SMS καθυστερεί μπορείς να επιλέξεις το ‘Καθηστερεί το SMS’ και να προχωρήσεις συμπληρώνοντας μόνο τον κωδικό που έλαβες μεσω email. Την επόμενη φορά που θα κάνεις login θα μπορέσεις να περάσεις και τον κωδικό του sms.

code-verify-stoiximan

Αυτό ήταν! Η εγγραφή σου πραγματοποιήθηκε.

Βήμα 3ο – Κατάθεση στο λογαριασμό σου.

Προκειμένου να προχωρήσεις σε κατάθεση, αφού κάνεις log in, πάτησε στην επιλογή κατάθεση που θα βρείς πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα ή μέσα στο παράθυρο του λογαριασμού σου.

deposit-step1-stoiximan

Στη Stoiximan έχουμε τους περισσότερους τρόπους κατάθεσης για την διευκολυνσή σου. Διάλεξε αυτη που σου ταιριάζει και ακολούθησε τα βήματα που αντιστοιχούν σε κάθε τρόπο κατάθεσης.

 deposit- stoiximan

Εγγραφή  – Καλή Διασκέδαση!