Τι είναι το CashOut;

Η λειτουργία του Cash Out σου δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις (ή «κλείσεις») ένα στοίχημα πριν ολοκληρωθούν όλα τα παιχνίδια ενός δελτίου, με ένα σίγουρο αποτέλεσμα. Αυτό αφορά τόσο σε δελτία με παιχνίδια πριν την έναρξη των γεγονότων αλλά και σε LIVE στοίχημα.

Μπορέις να δεις και το σχετικό βίντεο:

Σκεψου πόσες φορές μπορεί να έχασες ένα παρολί για ένα παιχνίδι ή ένα παιχνίδι για μια ανατροπή στο αποτέλεσμα που περιμενες, στα τελευταία λεπτά;

Δε χρειάζεται, λοιπόν, να περιμένεις μέχρι το τέλος των γεγονότων. Επιλέγεις να κάνεις cash out στο στοίχημα και τα χρήματα πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σου. Και όλα αυτά, άσχετα από την τελική έκβαση του στοιχήματος.

Για παράδειγμα:

Έχεις ποντάρει €10 στη νίκη μιας ομάδας σε απόδοση 2,00. Το παιχνίδι δε γέρνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, αλλά η ομάδα, που έχεις επιλέξει προηγείται με 1-0. Υπό άλλες συνθήκες, θα περίμενες μέχρι τη λήξη του αγώνα για να δείς το αποτέλεσμα του στοιχήματός σου.

Κι αν σε αυτό το αμφίρροπο παιχνίδι σκόραρε η αντίπαλη ομάδα και ισοφάριζε;  Ή αν ανέτρεπε τελικώς την κατάσταση και κέρδιζε την ομάδα στην οποία πόνταρες;  Θα έχανες το στοίχημα.

Με το Cash Out, θα μπορούσες σε κάποια στιγμή να εξαργύρωνες το στοίχημά σου για πχ. €17. Λιγότερα από τα €20 που θα έπαιρνες αν περίμενες μέχρι τη λήξη και η ομάδα στην οποία πόνταρες κέρδιζε. Εντούτοις, αυτά τα χρήματα είναι σίγουρο κέρδος εκείνη τη στιγμή και αποφεύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις της ισοφάρισης ή της ήττας.

Φυσικά δεν χρειάζεται να ποντάρεις επιπλέον χρήματα για να χρησιμοποιήσεις το Cash Out.  Εκμεταλλεύσου αυτή τη δυνατότητα, όποτε κρίνεις απαραίτητο και όπου είναι διαθέσιμη. Για να διαπιστώσετε ποια από τα στοιχήματά σoυ είναι διαθέσιμα για cash out, επέλεξε την επιλογή Cashout, και τα στοιχήματα διαθέσιμα για cash out θα εμφανιστούν.
α. Πρίν ξεκινήσει ο αγώνας θα βρεις της cash out επιλογή στο δελτίο σου στο παρακάτω σημείο:

cash-out-pre-event-stoiximan

 

β. Ενώ στο Live Στοίχημα μπορείς να το βρείς και στο παρακάτω σημείο:

cash-out-live-stoiximan

 

Το Cash Out είναι ακόμα ένα εργαλείο για τον παίκτη, συμβάλλοντας σε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος.

Όροι:

  • Στοιχήματα που διευθετούνται χρησιμοποιώντας το Cash Out δεν θα μετράνε στον υπολογισμό του τζιραρίσματος οποιασδήποτε προσφοράς.
  • Μία χρονική καθυστέρηση στην αποδοχή κάποιου Cash Out αιτήματος θα είναι υπαρκτή, και ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως του αθλήματος ή/ και της αγοράς. Η τοποθέτηση στοιχημάτων και το Cash Out σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν επιτρέπεται. Aν μία απόδοση αλλάζει ή μία αγορά αναστέλεται τότε το Cash Out αίτημα μπορεί να μην είναι επιτυχές.
  • To Cash Out είναι διαθέσιμο σε προεπιλεγμένες αγορές τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα, σε μονά και πολλαπλά στοιχήματα, για μία ποικιλία αθλημάτων συμπεριλαμβανομένων και του Ποδοσφαίρου, Τένις, Μπάσκετ και Βόλευ.
  • Cash Out ΔΕΝ διατίθεται σε όλους τους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα (Ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα)

 Διαβάστε αναλυτικά τους όρους του cash out.