Η λειτουργία του Cash Out σού δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσεις (ή να «κλείσεις»)  ένα στοίχημα πριν ολοκληρωθούν όλοι οι αγώνες ενός δελτίου. Αυτό αφορά τόσο σε δελτία με αγώνες πριν την έναρξη των γεγονότων αλλά και σε LIVE στοίχημα.

Σκέψου, πόσες φορές μπορεί να έχασες ένα παρολί για ένα παιχνίδι ή ένα παιχνίδι για μια ανατροπή στο αποτέλεσμα που περίμενες, στα τελευταία λεπτά;

Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να περιμένεις μέχρι το τέλος των γεγονότων. Επιλέγεις να κάνεις Cash Out στο στοίχημα και τα χρήματα πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό σου. Και όλα αυτά, άσχετα από την τελική έκβαση του στοιχήματος.

Για παράδειγμα:

Έχεις ποντάρει €10 στη νίκη μιας ομάδας σε απόδοση 2,00. Το παιχνίδι δεν γέρνει προς τη μία ή την άλλη πλευρά, αλλά η ομάδα που έχεις επιλέξει προηγείται με 1-0. Υπό άλλες συνθήκες, θα περίμενες μέχρι τη λήξη του αγώνα για να δεις το αποτέλεσμα του στοιχήματός σου.

Κι αν σε αυτό το αμφίρροπο παιχνίδι σκόραρε η αντίπαλη ομάδα και ισοφάριζε;  Ή αν ανέτρεπε τελικώς την κατάσταση και κέρδιζε την ομάδα στην οποία πόνταρες;  Θα έχανες το στοίχημα.

Με το Cash Out, θα μπορούσες σε κάποια στιγμή να εξαργύρωνες το στοίχημά σου για π.χ. €17. Λιγότερα από τα €20 που θα έπαιρνες αν περίμενες μέχρι τη λήξη και η ομάδα στην οποία πόνταρες κέρδιζε. Εντούτοις, αυτά τα χρήματα είναι σίγουρο κέρδος εκείνη τη στιγμή και αποφεύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις της ισοφάρισης ή της ήττας.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να ποντάρεις επιπλέον χρήματα για να χρησιμοποιήσεις το Cash Out.  Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτήν τη δυνατότητα, όποτε κρίνεις απαραίτητο και όπου είναι διαθέσιμη. Για να δεις ποια από τα στοιχήματά σoυ είναι διαθέσιμα για Cash Out, επιλέγεις την επιλογή Cash Out στο δελτίο σου.

Θα βρεις την επιλογή Cash Out στο δελτίο σου στο παρακάτω σημείο:

Το Cash Out είναι ακόμη ένα εργαλείο για τον παίκτη, συμβάλλοντας σε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος.

Όροι:

  • Στοιχήματα που διευθετούνται χρησιμοποιώντας το Cash Out δεν θα μετράνε στον υπολογισμό του τζιραρίσματος οποιασδήποτε προσφοράς.
  • Μια χρονική καθυστέρηση στην αποδοχή κάποιου Cash Out αιτήματος θα είναι υπαρκτή, και ενδέχεται να διαφέρει αναλόγως του αθλήματος ή/ και της αγοράς. Η τοποθέτηση στοιχημάτων και το Cash Out σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν επιτρέπεται. Aν μία απόδοση αλλάζει ή μία αγορά αναστέλλεται, τότε το Cash Out αίτημα μπορεί να μην είναι επιτυχές.
  • To Cash Out είναι διαθέσιμο σε προεπιλεγμένες αγορές τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε μονά και πολλαπλά στοιχήματα, για μια ποικιλία αθλημάτων συμπεριλαμβανομένων των Ποδοσφαίρου, Τένις, Μπάσκετ και Βόλεϊ.
  • To Cash Out διατίθεται σε επιλεγμένους αγώνες/ αγορές που προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά Νικητής Αγώνα και ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα.

Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους και προϋποθέσεις του Cash Out εδώ.