Τί είναι η Ταυτοποίηση Λογαριασμού;

H εταρία stoiximan σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014) είναι υποχρεωμένη να διασφαλίσει την ταυτοποίηση του λογαριασμού σου, ότι δηλαδή τα στοιχεία που υπάρχουν στον λογαριασμό σου είναι ορθά και σε ισχύ, είτε αυτά είναι ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση κατοικίας, ο αριθμός ταυτότητας, ο αριθμός της κάρτας ή του τραπεζικού λογαρισμού σου κτλ.

Για τον λόγο αυτό μετά το άνοιγμα του λογαριασμού σου θα σου ζητήσουμε να προχωρήσεις άμεσα την ταυτοποίηση λογαριασμού. Για λόγους ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων δεν επιτρέπεται να παραλαμβάνουμε έγγραφα μέσω email.

Ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες θα μπορέσεις εύκολα και γρήγορα να ανεβάσεις τα έγγραφα σου.
 ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:
  1.  Έγχρωμο αντίγραφο δύο όψεων της ταυτότητάς σου ή του διαβατηρίου σου. Το δίπλωμα οδήγησης δεν γίνεται αποδεκτό.
  2.  Έγχρωμο αντίγραφο ενός λογαριασμού στον οποίο να αναφέρονται ο φορέας, η πρόσφατη ημερομηνία έκδοσης, το ονοματεπώνυμό σου και η διεύθυνση κατοικίας που μας έχεις δηλώσει (πχ ΔΕΚΟ – ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, OTE, λογαριασμός κινητού, λογαριασμός τράπεζας, εκκαθαριστικό εφορίας, δήλωση ΑΦΜ, Υπεύθυνη Δήλωση Ν105 με στοιχεία κατοικίας επικυρωμένη από ΚΕΠ ή την αστυνομία με στοιχεία κατοικίας, κλπ). Ο λογαριασμός ή το έγγραφο πρέπει να έχει εκδοθεί πρόσφατα στο όνομά σου και να ανανεώνεται σε ετήσια βάση. Επίσης, θα χρειαστεί να λάβουμε ολόκληρο το όποιο έγγραφο και όχι μέρος αυτού.
  3.  Έγχρωμο αντίγραφο δύο όψεων της κάθε πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιείς στο Stoiximan.gr καλύπτοντας τον 3ψήφιο κωδικό ασφαλείας στην πίσω όψη και αφήνοντας στην μπροστά όψη της κάρτας να φαίνονται καθαρά τα 6 πρώτα και τα 4 τελευταία ψηφία, το ονοματεπώνυμο του κατόχου και η ημερομηνία λήξης (αν ο αριθμός φαίνεται και στην πίσω όψη τότε θα χρειαστεί να γίνει και εκεί το ίδιο).

Παρακαλούμε όλα τα παραπάνω έγγραφα να έχουν εμφανή και τις 4 γωνίες και να είναι έγχρωμα σκαναρισμένα αντίγραφα σε αρχεία jpeg ή png (όχι φωτοτυπία).

Αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει αλλαγή στα παραπάνω στοιχεία πχ χρησιμοποιηθεί νέα κάρτα για κατάθεση /ανάληψη ή αλλάξει η διεύθυνση κατοικίας σου κτλ τότε θα πρέπει να μας ξαναστείλεις το αντίστοιχο αποδεικτικό έγγραφο.

Αφού συνδεθείς στον λογαριασμό σου πηγαίνοντας στην ενότητα Προφίλ > Έγγραφα Ταυτοποίησης μπορείς να ανεβάσεις όποια έγγραφα επιθυμείς φροντίζοντας να είναι καθαρά, πλήρη και ευανάγνωστα. 

 Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτηση μελών

Η Stoiximan εγγυάται για την απόλυτη εχεμύθεια και την πλήρη προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών του.