Έχεις κάποια απορία; Θέλεις να κάνεις κάποια παρατήρηση ή πρόταση σχετικά με τις υπηρεσίες της Stoiximan; Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι εδώ για να σε εξυπηρετήσει άμεσα με τον τρόπο που εσύ θα επιλέξεις.

Βρες τις σωστές απαντήσεις στo Help Centre μας, σε δημοφιλή θέματα όπως ρυθμίσεις λογαριασμού, όροι και προϋποθέσεις, στοίχημα και καζίνο, υπεύθυνο παιχνίδι, τεχνική υποστήριξη και πολλά άλλα.
Χρειάζεσαι βοήθεια; — Συνομίλησε ΤΩΡΑ με έναν εκπρόσωπό μας μέσω LIVE Chat! Το Τμήμα Εξυπηρέτησης είναι διαθέσιμο 24/7/365.

Call Center

2111983005

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας τηλεφωνικά! Για οποιοδήποτε αίτημα ή πληροφορία κάλεσε μας ΔΩΡΕΑΝ από σταθερό στο 8001183005. Μπορείς επίσης να μας καλέσεις από κινητό (με ΑΣΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ) στο 2111983005 πατώντας το κουμπί παρακάτω. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24/7/365.

Μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις μαζί μας στο Messenger! Απλά πάτησε «Άνοιγμα Messenger» παρακάτω και στείλε μας ένα προσωπικό μήνυμα (Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη 24/7/365).

Email

support@stoiximan.gr

Στο  μπορείς να επικοινωνήσεις για όποιο θέμα σε απασχολεί, όπως και για τα σχόλια/προτάσεις σου σχετικά με τις υπηρεσίες της Stoiximan.
Για θέματα μάρκετινγκ, διαφήμισης ή χορηγιών επικοινώνησε στο marketing@stoiximan.gr. Για θέματα συνεργασίας, επισκέψου το https://affiliates.stoiximan.gr/ ή επικοινώνησε μέσω email με το affiliates@stoiximan.gr
Θέλεις να γίνεις μέλος της oneteam της Stoiximan; Δες τις ανοιχτές θέσεις και στείλε την αίτησή σου!