Οι προτάσεις του Hoopfellas για το ΝΒΑ Fantasy της Stoiximan!

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκινάει και μια τεράστια μερίδα του κοινού ανυπομονεί εκτός των άλλων για τη τύχη των ομάδων που με πολύ σκέψη δημιούργησε. Το NBA Fantasy είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι και Stoiximan μας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας! Αυτή λοιπόν είναι η ομάδα με την οποία θα ξεκινήσουμε τη σεζόν…

Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι γύρω σας που φέρει την ταμπέλα του ΝΒΑ junkie. Πολύ λογικό καθώς η καλύτερη λίγκα του πλανήτη και το ταλέντο των αθλητών της προκαλούν εθισμό.  Κάποιοι  ξαγρυπνούν βλέποντας τα παιχνίδια ζωντανά, αψηφώντας το πρωινό «κλάμα», απόρροια της νύστας. Οι περισσότεροι ξυπνούν σερφάροντας στο διαδίκτυο για να βρουν  τα boxscores της προηγούμενης βραδιάς. Ίσως είστε και εσείς μέσα σε αυτούς. Πόσες φορές αλήθεια έχετε απολαύσει τον πρωινό καφέ σας, μελετώντας ευλαβικά τα stat sheets των αθλητών και παρακολουθώντας τα highlights των ματς που έχουν τελειώσει πριν λίγες ώρες.

Το Fantasy του ΝΒΑ είναι μια απόλαυση. Σε τοποθετεί στη διαδικασία της μελέτης, της σκέψης, της σύνδεσης των κομματιών, της πρόβλεψης, της στρατηγικής. Εάν θέλεις να φτάσεις στην κορυφή οφείλεις να το παρακολουθείς στενά. Η λογική του είναι τελείως διαφορετική από αυτή του πραγματικού παιχνιδιού, στο οποίο επιβραβεύεται η χημεία και η εκτέλεση λεπτομερειών που δεν φαίνονται στη στατιστική. Εδώ, η στατιστική μετράει. Επιλέγουμε έξυπνα, εστιάζοντας σε αθλητές που μπορούν να δημιουργήσουν υπεραξία, ανεβάζοντας το status του παιχνιδιού τους φέτος. Κρατήστε επίσης ότι οι ομάδες που παίζουν γρήγορα, βασιζόμενες στην επίθεση και στις πολλές κατοχές δημιουργούν ένα πολύ καλό περιβάλλον, παράγοντας αθλητές θελκτικούς για το Fantasy.

Πάμε να δούμε μαζί την ομάδα που δημιουργήσαμε για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν του ΝΒΑ!

FANTASY για το ΝΒΑ με 25.000€* εγγυημένα στη Stoiximan!

Starters

PG

Λούκα Ντόνσιτς (Μαβς), ΤΙΜΗ: 18.5

Ο Ντόνσιτς είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας και η επιλογή ανάμεσα στους superstars αυτής της λίγκας. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται πρόλογοι και πολλά λόγια εδώ. Ο γκαρντ των Μαβς έκανε εκπληκτικά πράγματα την περυσινή σεζόν παίζοντας τα triple doubles στα δάχτυλα (17 στην κανονική περίοδο, τα περισσότερα από κάθε άλλον στη λίγκα) και οδηγώντας το Ντάλας στα playoffs με σεμινάριο ηγεσίας. Ο Σλοβένος είναι «στον δρόμο» για να γίνει το αφεντικό της λίγκας και μοιάζει ασταμάτητος σαν το ..αύριο. Τον εμπιστευόμαστε.

SG

Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), ΤΙΜΗ: 15.0

O Mίτσελ δεσμεύτηκε με τους Τζαζ, συμφωνώντας για την επέκταση του συμβολαίου του για τα επόμενα 5 χρόνια. Πρόκειται για έναν μεγάλο σταρ της λίγκας αλλά επάνω από όλα, έναν σπουδαίο ηγέτη εντός και εκτός παρκέ. Ειλικρινά δεν θυμάμαι τόσο έντονη την αύρα του leadership να απορρέει από πολλούς αθλητές σε τόσο μικρή ηλικία. Ο Μίτσελ ξεχωρίζει όπου και εάν τον βάλεις. Στους Τζαζ, στην TEAM USA, στο γήπεδο, στην κοινωνία. Η Γιούτα διατήρησε όλα τα βασικά κομμάτια στο ρόστερ της και θα δώσει τη μπαγκέτα στον Μίτσελ, ο οποίος είναι ο κυρίως δημιουργός και εκτελεστής της. Ο 24χρονος σταρ εκτός των άλλων έχει ένα εξαιρετικό φυσικό/αθλητικό πακέτο που τον βοηθάει να παίζει ως μεγαλύτερο μέγεθος στο παρκέ (κάτι που γράφει και στα στατιστικά του) αλλά και σωστή μπασκετική κουλτούρα η οποία του επιβάλλει να αναμειγνύεται πολύ ενεργά σε κάθε τομέα του παιχνιδιού.

SF

Κέλι Ούμπρε Τζούνιορ (Ουόριορς), ΤΙΜΗ: 11.5

Ο Ούμπρε τζούνιορ έρχεται από μια πολλά υποσχόμενη σεζόν αλλά και από έναν τραυματισμό που τον άφησε έξω για ένα σημαντικό διάστημα πέρυσι στο Φοίνιξ. Οι Ουόριορς είναι μια σημαντική ευκαιρία για τον αριστερόχειρα φόργουορντ. Ο Ούμπρε είναι σούπερ αθλητικός, έχει σπουδαία επαφή με το καλάθι και αποτελεσματική κίνηση μακριά από τη μπάλα. Εάν αφομοιωθεί σωστά στο σύστημα των Ουόριορς (σε μια χρονιά που ο Κλέι Τόμπσον θα είναι εκτός) μπορεί να αποτελέσει μια value/money επιλογή για την ομάδα του Όκλαντ αλλά και για τους παίχτες του Fantasy.

PF

Τζον Κόλινς (Χοκς), ΤΙΜΗ: 13.0

Ο «δυναμίτης» του Wake Forest έχει σταθερή πρόοδο σε κάθε μια από τρεις χρονιές του στην Ατλάντα, φτάνοντας πέρυσι σε μέσους όρους νταμπλ-νταμπλ (21.6 πόντοι-10.1 ριμπάουντ συν 1.6 μπλοκ). Πληθωρικός, σούπερ αθλητικός και alter ego του Trae Young, αποτελεί πλέον ακρογωνιαίο λίθο του οικοδομήματος. Οι Χοκς φόρτωσαν ταλέντο στην περιφέρεια όμως η δυναμική του Κόλινς στο ζωγραφιστό είναι τεράστια και το status του δεν θα πληγεί από αυτή την εισροή περιφερειακού firepower στο ρόστερ.

C

Κρίστιαν Γουντ (Ρόκετς), ΤΙΜΗ : 12.0

O Γούντ εκτοξεύθηκε με τη μετακίνηση του στους Πέλικανς (αγωνίστηκε βέβαια σε λίγα ματς) και έπειτα στους Πίστονς όπου αποτέλεσε βασικό κομμάτι του παζλ πέρυσι. Οι Ρόκετς μπορούν δυνητικά να του προσφέρουν ένα πολύ καλό περιβάλλον για να αναδειχθεί και να ανεβάσει κι άλλο τα νούμερα του όντας ένας ψηλός ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τρέξει και να τελειώσει αποτελεσματικά ως αποδέκτης των εμπνεύσεων του Ουόλ και του Χάρντεν . Η τιμή του τον καθιστά αυτομάτως μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. 

Αμέτρητηα ειδικά στοιχήματα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Βench

G

Ντελόν Ράιτ (Πίστονς), ΤΙΜΗ: 9.0

O Ράιτ τράκαρε στη φορτωμένη ταλέντο περιφέρεια των Μαβς όμως η προϋπηρεσία στο Μέμφις είναι ενδεικτική του τι μπορεί να κάνει και πλέον, η ευκαιρία που του δίνουν οι Πίστονς είναι σημαντική.  Στο Ντιτρόιτ φέτος ο Ράιτ λογίζεται ως βασικό κομμάτι του backcourt (θα ξεκινάει στο «2») καλύπτοντας και τις δύο θέσεις των γκαρντ. Διαθέτει μέγεθος, πολύ καλά χέρια (που τον βοηθούν να κερδίζει διεκδικούμενες μπάλες), επαφή με το καλάθι και ικανότητα να γεμίσει τη στατιστική όντας ενεργός σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού.

SG

Mαλίκ Μπίσλι (Γουλβς), ΤΙΜΗ: 10.0

O Mπίσλι έκανε το μπαμ μόλις μετακινήθηκε στη Μινεσότα όπου «έγραψε» 20.7 πόντους και 5.1 ριμπάουντ στα 14 ματς που ξεκίνησε ως βασικός δείχνοντας την προοπτική του στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Οι Γούλβς τη φετινή offseason έφεραν στην Μινεάπολις το Νο1 του ντραφτ, Άντονι Έντουαρντς, και τον Ρίκι Ρούμπιο οι οποίοι θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον όμως η διαφορετικότητα του Μπίσλι (είναι αρκετά καλός σουτέρ) μπορεί να του δώσει σεβαστό ρόλο και χρόνο συμμετοχής.

SF

Mάικλ Πόρτερ τζούνιορ (Νάγκετς), ΤΙΜΗ: 11.5

Για τον συγκεκριμένο παίχτη δεν χρειάζονται συστάσεις. Τον απολαύσαμε σε ουκ ολίγα καλοκαιρινά βράδια στη «φούσκα» με τους εξαιρετικούς Νάγκετς. Ο Πόρτερ τζούνιορ είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο το οποίο σε συνδυασμό με το αθλητικό του πακέτο δημιουργεί ένα πολύ ελκυστικό στο μάτι αποτέλεσμα για τον θεατή. Μπορεί να «σκοτώσει» μια άμυνα με διαφορετικούς τρόπους. Το κλειδί στην περίπτωση του είναι να μείνει υγιής. Τη σεζόν που ξεκινάει θα διεκδικήσει μεγαλύτερο ρόλο σε έναν διεκδικητή του τίτλου όπως οι Νάγκετς.

PF/SF

Ντάριους Μπάζλεϊ (Θάντερ), ΤΙΜΗ: 9.5

Ο νεαρός φόργουορντ της Θάντερ άφησε θετικές εντυπώσεις στη ρούκι χρονιά του και φέτος είναι πολύ πιθανό να ευνοηθεί από τον νεανικό χαρακτήρα της Οκλαχόμα βρίσκοντας μεγαλύτερο ρόλο (πιθανός starter). Γρήγορος, μακρύς, αθλητικός, δυνατός ψηλά, μπορεί να δώσει στα στατιστικά του μια καλή ώθηση τη φετινή σεζόν δημιουργώντας υπεραξία.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.
Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας