Group D: Μπορεί τη «ρεπετισιόν» η Γαλλία;

Στον 4ο όμιλο τα πράγματα μοιάζουν μετρημένα κουκιά. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, αλλά και η Δανία, φαντάζουν μία κλάση πάνω από τους δύο αντιπάλους του. Όσο μαχητικές και φιλότιμες ομάδες κι αν είναι η Αυστραλία και η Τυνησία, η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη.

To Παγκόσμιο παίζεται στη Stoiximan με Ειδικά Missions, Μακροχρόνια στοιχήματα και πολλές καθημερινές εκπλήξεις & δώρα* (Όροι και προϋποθέσεις)

Ουσιαστικά το μοναδικό ερώτημα είναι αν η Γαλλία θα παρουσιαστεί αρκούντως πειστική ή αν θα κινδυνέψει να χάσει την πρωτιά από την Δανία.

 

Δανία 

Η Δανία είναι παραδοσιακά από τις ομάδες που περνάνε «κάτω από το ραντάρ», αλλά στην πραγματικότητα, δεν έχει λόγο να φοβάται κανέναν αντίπαλο. Εξαιρετικά σταθερή και ελκυστική στο μάτι καθόλα τα προκριματικά, με αξιομνημόνευτη ισορροπία μεταξύ των γραμμών της, αστείρευτη ενέργεια  και ένα «feel good factor» (sic), διάχυτο στα πρόσωπα τους, η Δανία μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε.

Πού μπορεί να φτάσει

Στην πραγματικότητα, το κλειδί για το που μπορεί να φτάσει η Δανία, το κρατάει ο… Λεονέλ Μέσι. Στο πιο λογικό σενάριο, η Δανοί θα βρουν μπροστά τους στη φάση των «16» την Αργεντινή. Αν τους κάνει λοιπόν καρδιά να γίνουν οι δήμιοι της υστεροφημίας του Μέσι, κανείς θα μπορεί να ξέρει, για τι άλλο είναι ικανοί…

 

Γαλλία

Η Γαλλία μοιάζει να βρίσκεται σε τέλος εποχής. Τόσο ο Ντιντιέ Ντεσάμ, όσο και αρκετοί παίκτες της ομάδας, σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώνουν τον κύκλο τους στην Εθνική ομάδα. Η αμυντική αξιοπιστία είναι πάντα εκεί και ο συνδυασμός της εκρηκτικότητας του Εμπαπέ με την δεινότητα του Μπενζεμά μοιάζει ακαταμάχητος.

Πού μπορεί να φτάσει

Μετά από μια δεκαετία στον πάγκο της Εθνικής Γαλλίας, ο Ντεσάμ ονειρεύεται μια θριαμβευτική έξοδο με έναν ακόμη τίτλο που θα βάλει οριστικά τη Γαλλία στο Πάνθεον του Ποδοσφαίρου. Η ομάδα όμως είναι αρκετά γερασμένη, έχει και κάποιες κομβικές απουσίες και δεν πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. 

 

Τυνησία

Λίγοι θα στοιχημάτιζαν ότι η Τυνησία θα ήταν μία από τις ομάδες της Αφρικής που θα εξασφάλιζαν θέση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ο συνδυασμός όμως ευνοϊκών κληρώσεων και αποτελεσματικότητας την έφερε στην τελική φάση.

Η Τυνησία δεν έχει αστέρια και βασίζεται στην ομαδικότητα. Παίζει δει ένα «πραγματιστικό» ποδόσφαιρο αναμονής και περιμένει την μισή ευκαιρία του αντιπάλου. Μπορεί να μην είναι ωραίο στο μάτι, αλλά τη δουλειά την κάνει.

Πού μπορεί να φτάσει

Μπορεί λοιπόν η Τυνησία να είναι η πιο «ευρωπαϊκή» τακτικά ομάδα εκτός Ευρώπης, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι όσο ανεβαίνει το επίπεδο. Δεν έχει προκριθεί ποτέ στη 2η φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν θα το πετύχει ούτε τώρα.

 

Αυστραλία

Μετά από 1008 μέρες προκριματικής φάσης και 20 αγώνες – εκ των οποίων μόλις οι τέσσερεις σε πάτριο έδαφος λόγω της πανδημίας – η Αυστραλία κατάφερε να πάρει μια αξιοθαύμαστη πρόκριση. Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα αστέρια, με παγκοσμίως άγνωστο προπονητή, αλλά με ομαδικό πνεύμα και πείσμα, απέκλεισε το θεωρητικά καλύτερο Περού στα μπαράζ.

Πού μπορεί να φτάσει  

Μπορεί η Αυστραλία να είναι ήδη εξοικειωμένη με το Κατάρ καθώς έχει παίξει αρκετά ματς εκεί, μπορεί οι παίκτες της να διακατέχονται από το περίφημο «Aussie spirit» και να παλεύουν με αυταπάρνηση, αλλά κόντρα σε Γαλλία και Δανία, η αποστολή τους μοιάζει αδύνατη.

 

Ειδικά στοιχήματα 4ου Ομίλου

  • Με βάση την ανάλυση μας, θεωρούμε ότι το στοίχημα με την μεγαλύτερη αξία στον 4ο όμιλο, είναι η έκπληξη της πρωτιάς από τη Δανία σε απόδοση 4,00! 
  • Η Αυστραλια είναι μια ομάδα με πολύ καλή τρεξίματα που τα δίνει όλα. Ακόμη και εάν βρεθεί να χάνει με 3-0 οι παίκτες της θα πασχίσουν μέχρι το 90΄να βάλουν έστω το γκολ της τιμής. Το να σκοράρει λοιπόν η Αυστραλία Over 2,5 γκολ σε απόδοση 2,35 είναι value bet.
  • Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και έχει το χάρισμα να κάνε τη μισή φάση γκολ. Έτσι, ακόμη κι αν η Γαλλία χάσει την πρώτη θέση στον όμιλο από τη Δανία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του 4ου ομίλου. Παίζουμε λοιπόν το εξαιρετικό 3,75 της Stoiximan να βγει πρώτο σκόρερ στον όμιλο.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.