Game 3 με Super Ενισχυμένη στο 4.20 τον Γιάννη

Η προβληματική εικόνα των Σίξερς, οι «τσαλακωμένοι» Μαβς και το πολύ μεγάλο ματς του Γιάννη απέναντι στους Σέλτικς! Aνάλυση & προγνωστικά από τον Hoopfellas.

Απόγνωση στη Φιλαδέλφεια όχι τόσο για το 2-0 με το οποίο οι Σίξερς βρίσκονται πίσω στη σειρά αλλά για την εικόνα της ομάδας σε συνδυασμό με την επικείμενη απουσία του Εμπίντ (τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα)  και από το τρίτο παιχνίδι.

Οι Σίξερς παρουσιάζουν μια μάλλον προβληματική εικόνα μέχρι τώρα απέναντι σε ένα πολύ συμπαγές σύνολο που ξέρει τι θέλει στο γήπεδο. Οι Χιτ έχουν πολλά όπλα και δυνατούς δεσμούς επικοινωνίας και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Αντεμπαγιό κάνει πάρτι απέναντι στους ψηλούς του Ρίβερς ενώ ο Herro πετάει φωτιές. Το Μαϊάμι αρχίζει να ρολάρει και εάν συμβεί αυτό όλοι γνωρίζουν ότι έχει τη δυναμική να φτάσει μέχρι τέλους. 

Οι γηπεδούχοι θα χρειαστούν περισσότερα από τον Τζέιμς Χάρντεν και συνολικά καλή περιφερειακή εκτέλεση για να μείνουν όρθιοι. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται σε χαμηλό τέμπο. Αναμένουμε μια κλειστή, αρκετά» φυσική»  μάχη.  Το ένστικτο της επιβίωσης θα σπρώξει τους Σίξερς σήμερα όμως οι Χιτ είναι αρκετά έμπειροι για να αποκρούσουν την ορμή τους.

Bet Builder με Πόντοι Under 222.5 και Χάντικαπ Μαϊάμι Χιτ +5.5 σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan

Πάμε στο Τέξας όπου οι «τσαλακωμένοι» Μαβς περιμένουν τους Φοίνιξ Σανς ώστε να πάρουν πίσω μερικό από το πολύ «αίμα» που έχασαν στην Αριζόνα. Το Ντάλας κρατήθηκε κοντά στο σκορ στη δεύτερη αναμέτρηση για τρεις περιόδους όμως στην τέταρτη η μπάλα χάθηκε και οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +20.

Τα προβλήματα που έχει να λύσει ο Τζέισον Κιντ είναι αρκετά. Το Φοίνιξ σουτάρει εντυπωσιακά (μεγάλο όπλο για ένα εκτός έδρας ματς, εφόσον φυσικά συνεχίσουν να εκτελούν με την ίδια αποτελεσματικότητα), έχει τον Πολ σε εξαιρετική κατάσταση και συνολικά περισσότερες λύσεις από τους Μαβς που έχουν κρεμαστεί στους ώμους του Ντόνσιτς. 

Luka Doncic Πόντοι 33+ σε απόδοση 1.65 στη Stoiximan

Ο Σλοβένος σούπερ-σταρ χρειάζεται απεγνωσμένα βοήθεια, πέραν του μακρινού σουτ του Κλέμπερ. Πιθανόν σήμερα να τη βρει λόγω της ειδικής συναισθηματικής συνθήκης του ματς. Ο Μπράνσον δεν μοιάζει τόσο «μαγικός» παίζοντας δίπλα του όμως παραμένει ένας πολύ καλός παίχτης. Oι γηπεδούχοι θα πιέσουν το Φοίνιξ στο σετ παιχνίδι και με όπλο την άμυνα τους θα προσπαθήσουν να κατεβάσουν τον ρυθμό. Θα χρειαστούν φυσικά μια ακόμα μεγάλη βραδιά του Ντόνσιτς για να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη σειρά.

Νικητής Ντάλας Μάβερικς σε απόδοση 1.93 στη Stoiximan

Tο μεγαλύτερο ίσως ματς της ημέρας διεξάγεται στο Μιλγουόκι όπου οι Μπακς θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς, με τη σειρά στο 1-1. Η κάθε ομάδα πήρε από μια πειστική νίκη στη δυάδα των παιχνιδιών της Βοστώνης και πλέον έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα πάρει το προβάδισμα σε ένα πολύ κομβικό σημείο.

Ο Γιάννης ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ματς, δείχνοντας στους αντιπάλους του το πόσο οφείλουν να δουλέψουν για να αποκλείσουν τους πρωταθλητές και να διεκδικήσουν τον θρόνο που του ανήκει. Οι Σέλτικς ήταν άστοχοι και μπερδεμένοι, κάνοντας τη χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων μηνών. Στη δεύτερη αναμέτρηση, η εικόνα αντιστράφηκε. Η Βοστώνη ήταν ισοπεδωτική, σούταρε εξαιρετικά από το τρίποντο και –παρά την απουσία του Μάρκους Σμαρτ- κράτησε τον Γιάννη πολύ χαμηλά σε παραγωγικούς όρους, στο πρώτο ημίχρονο. Η ισοφάριση ήρθε εύκολα.

Super Ενισχυμένες Αποδόσεις με Γιάννη Αντετοκούνμπο: Τοπ Σκόρερ & Περισσότερα Ριμπάουντ στο 4.20 από 3.10 στη Stoiximan

Η ομάδα του Ουντόκα ανέκτησε το ηθικό της και θα προσπαθήσει να δικαιολογήσει τον χαρακτήρα του «συνόλου που ξέρει να κερδίζει μακριά από το TD Garden». Οι Μπακς θα μπουν για να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα, δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Το κλειδί για τους Κέλτες θα είναι να βρουν σκορ από το ζωγραφιστό και να μην ακουμπήσουν υπερβολικά στο τρίποντο. Τα «Ελάφια» υπερέχουν στη ρακέτα ενώ έχουν τις προδιαγραφές να πληγώσουν τη Βοστώνη στο ανοιχτό γήπεδο. Πάμε για ένα κλειστό ματς με διακυμάνσεις και πιθανόν ανατροπές στην τελική του  ευθεία.

Bet Builder με Χάντικαπ Μπόστον Σέλτικς +8.5 και Πόντοι Over 201.5 σε απόδοση 1.82 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog