PAirO

Ώρα απογείωσης … με το PAirO

Όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού βρεθούν στη σημερινή αναμέτρηση με την ‘Αλμπα Βερολίνου εκτός από την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα πρέπει να κοιτάνε και στον αέρα για τον νέο “φίλο” τους…τον PAirO. To  drone που θα κινηματογραφεί από ψηλά ότι γίνεται στον αγώνα.

Σύμφωνα με το blog του pao b.c.  “Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλάνα πριν από την έναρξη της σημαντικής αναμέτρησης (όπως την προθέρμανση της ομάδας, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, την παρουσίαση των παικτών, και την καθιερωμένη παρουσίαση των δύο ομάδων στα πρότυπα της Euroleague), δραστηριότητες και διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όπως και τη μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Κάνοντας εγγραφή στο επίσημο YouTube κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι φίλοι του Εξάστερου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πλάνα από τη σημερινή αναμέτρηση αλλά και από σημαντικές επερχόμενες αναμετρήσεις, όπως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας (Κυριακή 5/4, 17:15). Το «πράσινο» drone θα βρεθεί και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο για τη σεζόν 2014-2015, καλύπτοντας ότι συμβαίνει πριν και μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών.”

O Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να “κλειδώσει” την πρόκριση σε ένα από τα παιχνίδια όπου μπορείτε να παίξετε ζωντανά στοίχημα για την Euroleague  από την πλατφόρμα του stoiximan.gr

Ο προπονητής του γηπεδούχου  ξεκαθάρισε πως “είναι το παιχνίδι που κρίνει αν θα περάσουμε ή όχι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σκληρά και με μεγάλη ένταση, δεν μπορούμε να είμαστε χαλαροί“, για να εξηγήσει πως “πρέπει να περιορίσουμε το επιθετικό ριμπάουντ της Άλμπα και να περιορίσουμε τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Είναι ομάδα που θα επιδιώξει να τρέξει το γήπεδο και όταν δεν το καταφέρνει, έχει υπομονή στην επίθεση. Είναι σημαντικό που παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα. Ελπίζω να μας υποστηρίξουν οι φίλαθλοί μας, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα“. Την ίδια στιγμή δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πατρών.