stoiximanblog-ouzounidis

Ο Ουζουνίδης απέναντι στο μεγαλύτερο «αν» της ζωής του

Παρότι και ο Γιώργος Δώνης έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ και μάλιστα έχει έντονες αναμνήσεις από αυτό το πέρασμα, το ντέρμπι του Σαββάτου (3/11) ανάμεσα στον δικέφαλο και τον Παναθηναϊκού έχει κεντρικό πρόσωπο τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Κι αυτό διότι ο νυν προπονητής της ΑΕΚ, πέρα από τους δεσμούς αίματος που τον ενώνουν με το τριφύλλι, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο «αν» της ζωής του. Το «αν ήταν ο Παναθηναϊκός σε κανονική κατάσταση που μπορούσε να είχε φτάσει;». Και ο Ουζουνίδης έφυγε και πήγε στην ΑΕΚ με αυτόν τον καημό.

Από εκεί και πέρα όπως φάνηκε και στην Τούμπα, ο κόουτς Δώνης δεν πρόκειται να κλείσει το τριφύλλι, παρά τη διαφορά δυναμικότητας με την Ένωση. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού θέλει οι παίκτες του να παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής ανεξάρτητα με το ποιος είναι απέναντι τους. Και αυτό θα κάνει και κόντρα στην ΑΕΚ.

Απέναντι δηλαδή σε μια ομάδα που ουσιαστικά θα δώσει ένα εκτός έδρας ντέρμπι στην… έδρα της (βλ. ΟΑΚΑ) και θα μπει στο γήπεδο γνωρίζοντας καλά τις δικές της δυνατότητες και συνάμα τις αδυναμίες του αντιπάλου. Άρα θα επιδιώξει και εκείνη να έχει την μπάλα στα πόδια της. Αυτό που βλέπουμε ως πιθανότερο σενάριο λοιπόν είναι να δούμε καλή μπάλα. Όπως είναι άλλωστε και… παράδοση σε αγώνες Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Και αν συμβεί αυτό, το ματς θα ανοίξει. Άρα θα μπουν γκολ… Και αυτό είναι μόνο και πάντα θετικό για τους φιλάθλους.

SOKIN