osfp_aek

Stoiximan Master: Κέρδισαν 5.000€ εντελώς δωρεάν* στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

H έμπνευση δύο μελών της Stoiximan στο ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης τους απέφερε εντελώς δωρεάν* από 5.000€!

Το Stoiximan Master Derby Edition αυτή την Κυριακή (03/04) έστρεψε τα φώτα του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Τα μέλη της Stoiximan κλήθηκαν να μαντέψουν εντελώς δωρεάν* το τελικό σκορ του Ολυμπιακός-ΑΕΚ και τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος.

Πόσοι αποδείχθηκαν Master στις προβλέψεις; Μόλις 2 άτομα είχαν καταγράψει τελικό σκορ 1-1 με πρώτο σκόρερ τον Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ, ο Σιμάνσκι ισοφάρισε σε 1-1 και το αποτέλεσμα δεν άλλαξε παρά τις μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το φινάλε. Κάπως έτσι τα 2  μέλη μοιράστηκαν το έπαθλο των 10.000€ εντελώς δωρεάν*.

Η’ για να το πούμε και χαριτολογώντας, οι Καρβάλιο και Σιμάνσκι μοίρασαν από 5.000€ στα 2 μέλη που απάντησαν σωστά στις 2 ερωτήσεις του Stoiximan Master στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ!

Kαι το Stoiximan Master Derby Edition συνεχίζει ακάθεκτο το τριήμερο 5-7/4 όπου κάθε βράδυ σε επιλεγμένο αγώνα των 22:00 σε Champions League & Conference League μπορείς να προβλέψεις εντελώς δωρεάν* το τελικό σκορ & τον πρώτο σκόρερ και να κερδίσεις*!

Stoiximan Master 5-7/4 καθημερινά με ευρωπαϊκές διοργανώσεις

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα