Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός: Με Μιλουτίνοφ και Ουόκαπ στο 2.63 για το διπλό

O Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Βαρκελώνη με στόχο ένα μεγάλο διπλό το οποίο στην παρούσα συνθήκη είναι αναμφίβολα εντός των δυνατοτήτων του.

Η στιγμή για να ματσάρει τα στραβοπατήματα του παρελθόντος έφτασε για τον Ολυμπιακό ο οποίος ταξιδεύει στην Ιβηρική αυτήν την εβδομάδα, με πρώτο σταθμό την Καταλονία. Την περίοδο που διανύουμε, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να βρίσκουν τον βηματισμό τους. Το ρόστερ πλέον έχει μεγάλο βάθος, η φρεσκάδα των καινούργιων προσώπων τόνωσε το σύνολο και η σταδιακή βελτίωση των Γκος-ΜακΚίσικ (οι περιφερειακοί που με την ικανότητα τους στο σκορ μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας στην επίθεση) δείχνει ότι μπορεί να δώσει μια άλλη δυναμική στους Πειραιώτες. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ακόμα θέματα για να λύσει στο αγωνιστικό κομμάτι όμως το γκρουπ έχει τη βάση των χαρακτηριστικών (physicality, αμυντική ικανότητα, πνεύμα αλτρουισμού) για να οικοδομήσει την αντεπίθεση του.

Η Μπαρτσελόνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αγωνιστικά. Έδειξε καλό πρόσωπο στο ντέρμπι με τη Ρεάλ εκτονώνοντας τη γκρίνια που είχε συσσωρευτεί τον τελευταίο καιρό, κέρδισε οριακά τη Μπασκόνια και την Ομπραντόιρο (για την ACB)   επίσης στην έδρα της χωρίς να αποδώσει καλό μπάσκετ. Η άμυνα των Καταλανών (0.965 πόντοι ανά κατοχή, Νο4 στην Ευρωλίγκα) έχει σπουδαίες ικανότητες σε τομείς όπου οι ερυθρόλευκοι συνηθίζουν να βασίζονται στην παραγωγική τους διαδικασία όπως το χαμηλό post και το transition. Όμως είναι πολύ αδύναμη στην αναχαίτιση των Pick & Roll-δράσεων και αυτό οφείλει να το εκμεταλλευτεί η ελληνική ομάδα. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να «λάμψει», επωφελούμενος από τη συνεργασία του με τους Ουόκαπ και Ουίλιαμς-Γκος.

Bet Builder με Nikola Milutinov Πόντοι 8+ και Thomas Walkup Ασίστ 4+ σε απόδοση 2.63 στη Stoiximan

Το δίδυμο των Λαπροβίτολα-Βέσελι  αλλά και ο εξαιρετικός Τζαμπάρι Πάρκερ αποτελούν τα σημεία αναφοράς μιας επίθεσης που αναμειγνύει αρκετά πρόσωπα σε υποστηρικτικούς ρόλους. Οι Καταλανοί βασίζονται στις συνεργασίες  όσον αφορά την ανάπτυξη τους και η καλή άμυνα μακριά από τη μπάλα μπορεί να τους αναγκάσει να τρέξουν καθαρές «ένας εναντίον ενός» καταστάσεις, οι οποίες δεν αποτελούν το δυνατό τους σημείο.

Ο Ολυμπιακός έχει βάσιμες πιθανότητες για το διπλό εφόσον ξεκλειδώσει την άμυνα των γηπεδούχων χτυπώντας στην αδυναμία τους να αναχαιτίσουν το Pick & Roll. Οι δύο ομάδες έχουν ισχυρό αμυντικό οπλισμό που μπορεί να παγιώσει ένα παιχνίδι χαμηλού ρυθμού.

Bet Builder με Xάντικαπ Ολυμπιακός +3.5 και Πόντοι Under 157.5 σε απόδοση 3.72 στη Stoiximan

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog