NBA_Stoiximan

Η αλήθεια φαίνεται μονάχα μέσα από τα μάτια του θανάτου..

Οι τελικοί του ΝΒΑ βρίσκονται στη κόψη του ξυραφιού. Ξημερώματα Δευτέρας Ουόριορς και Καβς δίνουν τη τελική μάχη για τον τίτλο σε ένα παιχνίδι που θα πάρει τη δική του θέση στην ιστορία της λίγκας. Χωρίς πολλά πολλά, έχουμε Game 7..

Για αυτό και ..η αλήθεια φαίνεται μονάχα μέσα από τα μάτια του θανάτου. Αυτός που θα τον κοιτάξει κατάματα και δε θα φοβηθεί, πιστεύω ότι θα μείνει όρθιος στο τέλος των τελικών. Οι Καβς έχουν το μομέντουμ όμως οι πρωταθλητές επιστρέφουν στο “οχυρό” τους και θα μπουν πιο πεισμωμένοι από ποτέ μετά από όσα έχουν συμβεί στα τελευταία ματς. Πάμε να δούμε μερικά πράγματα που θα σας βάλλουν στο κλίμα..

Ο Λεμπρόν Τζέημς έχει μετατρέψει τους τελικούς σε πραγματικό domination. Bασικά, πετάει φωτιές.. Mε τους Καβς στο καναβάτσο με 1-3 έκανε δύο εκπληκτικά 41-point performances (Έγινε μάλιστα ο πέμπτος παίχτης στην ιστορία που παραδίδει σε συνεχόμενα παιχνίδια τελικών 40+  πόντους )  ωθόντας με την αύρα του τους συμπαίχτες του στο δρόμο για το θαύμα. O Tζέημς απλά είναι παντού. Συνολικά στους 6 τελικούς μέχρι τώρα..

photo 1

Μπαίνοντας σε αυτά τα playoffs, o Τζέημς δεν είχε ποτέ συνολικά πάνω από 30 καρφώματα σε μια post season. Φέτος μέχρι σήμερα έχει 42.. Είναι μάλιστα τρομερά επιδραστική στη σειρά η ικανότητα των Καβς να δημιουργούν σκορ μέσα από την άμυνα τους.

Σε αυτά τα playoffs, o Χάρισον Μπαρνς σουτάρει 7/23 (30.4%) σε προσπάθειες τριών πόντων όπου εκτελεί παντελώς ελεύθερος (10+ feet room). Μάλιστα έχει αστοχήσει στα 14 τελευταία του σουτ..

 

Οι δήμιοι..

 

Με το σκορ στο 1-3 το δίδυμο Ίρβινγκ-Τζέημς ήταν πραγματικά ασυναγώνιστο. Δείτε το σχετικό πινακάκι με τη παραγωγικότητα του διδύμου αυτού σε σχέση με τη συνολική των Ουόριορς σε 4 ξεχωριστά δωδεκάλεπτα των δύο αγώνων που ακολούθησαν.

photo 4

Mόνοι τους οι Κάρι-Τόμπσον..

 

On a mission..

Όλο αυτό που συμβαίνει (από την ισοφάριση της σειράς μέχρι την αποβολή του) στον Στεφεν Κάρι είναι too much. Έχω την αίσθηση ότι η άσχημη αντίδραση του και τα νεύρα μετά την αποβολή μπορεί να επηρεάσουν το ψυχολογικό υπόβαθρο του έβδομου παιχνιδιού. Οι Ουόριορς είναι θυμωμένοι.. Αυτό κρατήστε το..

photo no5