katerina stefanidi drake relays

Συνεχίζει να πετάει η Στεφανίδη

Συνεχίζει να πετάει ψηλά η Στεφανίδη κάνοντας την μία επιτυχία μετά την άλλη…

Η αργυρή πρωταθλήτρια Ευρώπης, και ενώ βρίσκεται μόνο στων πρώτο μήνα των δοκιμαστικών, αγώνων στον ανοιχτό στίβο κατάφερε να κερδίσει άλλον έναν αγώνα. Η Ελληνίδα αθλήτρια πέρασε τα 4,71μ. και κέρδισε τους αγώνες Drake Relays στην Αϊόβα.

Η αθλήτρια που υποστηρίζεται χορηγικά από τον stoiximan.gr έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της όλο αυτό τον καιρό και όλοι αναρωτιούνται που μπορεί να φτάσει φέτος. Αξίζει να σημειωθεί οτι σε αυτό τον αγώνα η Κατερίνα εμφανίστηκε, άρρωστη αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει μία ακόμα μεγάλη επίδοση “πετώντας” πάνω από τα 4.70μ κάτι που δείχνει οτι έχει κάνει συνήθεια τα μεγάλα άλματα.

«Είπα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ότι γενικώς κάνω ψηλά άλματα στην προπόνηση παρόλο που είμαι κουρασμένη. Όποτε θα έλεγα ότι το περίμενα», είπε η Στεφανίδη. Όσο για το τι μπορεί να σημαίνει ένα τόσο ψηλό άλμα, τόσο νωρίς, η πρωταθλήτρια του επί κοντώ … προειδοποίησε: «Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα πηδήξω πιο ψηλά».

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που μένει και προπονείται στην Αμερική αυτή την στιγμή δοκίμασε μία φορά στα 4,76 μ. και δύο στα 4,81 μ., αρχίζοντας από τώρα το φλερτ με το πανελλήνιο ρεκόρ.

Οι αγώνες συνεχίζονται και η Κατερίνα θα δώσει σίγουρα το παρόν στο Diamond League της Σανγκάη στις 17 Μαΐου αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει μία ακόμη εμφάνιση πριν από αυτό.

Leave a Reply