Δίπλα στο Περπατώ Stoiximan Blog

H Stoiximan στέκεται δίπλα στο ‘Περπατώ’

Η Stoiximan, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας, στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου Ατόμων με κινητικά προβλήματα ‘Περπατώ’, με στόχο να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Α.μεΑ. στην καθημερινότητα τους, να δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης καθώς και να διευκολυνθεί η ομαλή κοινωνική τους ένταξη.

Η συνεργασία της Stoiximan με το ‘Περπατώ’ αφορά σε δύο άξονες: στην κάλυψη των εξόδων της ομάδας του ΄Περπατώ’ για τη συμμετοχή τους σε αθλητικές διοργανώσεις καθώς και στην ανάπτυξη κοινών δράσεων παρέμβασης για τα Α.μεΑ.

H έναρξη της αρωγής του ‘Περπατώ’ ξεκίνησε την Κυριακή 17 Μαΐου, στην Κομοτηνή, στο πλαίσιο του Street Relays, όπου για πρώτη φορά η ομάδα του ‘Περπατώ’ συμμετείχε στη διοργάνωση με τα χρώματα της Stoiximan.

Στο πλαίσιο της έναρξης της συνεργασίας, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Δ/ντης Marketing και Επικοινωνίας της Stoiximan, υπογράμμισε ‘οι κοινωνικές δράσεις τις οποίες αναπτύσσουμε, έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση και την παρέμβαση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε την εξαιρετική λειτουργία του ‘Περπατώ’, ενός συλλόγου που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή, θέλοντας να δώσουμε το μήνυμα ότι πρέπει να στηρίζουμε δράσεις που αναπτύσσονται στην περιφέρεια. Δράσεις που έχουν μεγάλο αντίκτυπο και δεν έχουν την ίδια στήριξη με αντίστοιχες στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας’.

Διαβάστε περισσότερα για τις δράσεις του Stoiximan.gr στο iroes.gr

Leave a Reply