Eurovision 2015 Stoiximan Blog

Eurovision 2015: Φαβορί η Ελλάδα για να περάσει – Το παλεύει η Κύπρος

Ξεκινάει σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός της Eurovision με τους 2 μεγάλους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο.

Η Ελλάδα είναι ανάμεσα στα φαβορί για την πρόκριση και όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να το κάνει. Αυτή την στιγμή είναι στην στα πρώτα 4 φαβορί με απόδοση 1.15 για την πρόκριση στον επόμενο γύρο με την Ρωσία, Εσθονία και την Ρουμανία να είναι μπροστά από την Μαρία Ελένη Κυριακού.

Στον σημερινό πρώτο ημιτελικό που ξεκινάει στις 22:00 περνάνε 10 χώρες στην επόμενη φάση ενώ άλλες 10 θα περάσουν από τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό . Εκεί η Σουηδία είναι το πρώτο φαβορί για την πρώτη θέση με τον Mans Zelmerlow (1.40) . Η Κύπρος θα παλέψει για την πρόκριση στην επόμενη φάση με το τραγούδι του Γιάννη Καραγιάννη και όλα δείχνουν ότι πιθανότατα θα τα καταφέρει.

 

Μαζί με τις υπόλοιπες 7 χώρες που έχουνε ήδη προκριθεί οι συνολικά 27 χώρες θα διαγωνιστούν το Σάββατο στις 22:00 στον μεγάλο τελικό για να δούμε ποιος θα διαδεχθεί την περσινή νικήτρια Conchita Wurst στον θρόνο της Eurovision.

Οι δύο ημιτελικοί όπως και ο μεγάλος τελικός που θα γίνει το Σάββατο θα είναι διαθέσιμος για Live στοίχημα από τον Stoiximan.gr ενώ θα μπορείτε να παίξετε σε πολλές ειδικές αγορές που θα μπαίνουν σταθερά μετά το τέλος των ημιτελικών μέχρι και τον τελικό.

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ

Leave a Reply