Γιουβέντους-Παρί με Stoiximan Master

Η φάση των ομίλων του Champions League ολοκληρώνεται απόψε! Ανάλυση και προγνωστικά για τα ματς της Τετάρτης.

Τελευταία στροφή στη φάση των ομίλων του Champions League και στο Τορίνο η Γιουβέντους κυνηγά την πρόκριση στο Europa, την ώρα που η Παρί θέλει την πρωτιά του ομίλου. Μια αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Το μεγαλύτερο βέβαια ενδιαφέρον στα παιχνίδια της Τετάρτης συγκεντρώνει η αναμέτρηση Σαχτάρ – Λειψία στο Group F της διοργάνωσης. Όπως αναμενόταν, η Ρεάλ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση. Πιθανότατα και την πρώτη θέση, καθώς υποδέχεται την Σέλτικ στο φινάλε του ομίλου. 

Η Λειψία είναι δεύτερη στους εννέα βαθμούς και η Σαχτάρ τρίτη με έξι βαθμούς. Στο ματς του πρώτου γύρου οι Ουκρανοί θριάμβευσαν με σκορ 4-1 μέσα στη ‘Red Bull Arena’, έτσι στο σενάριο της ισοβαθμίας είναι αυτοί που παίρνουν την πρόκριση. Το σενάριο αυτό βέβαια προϋποθέτει να κερδίσουν ξανά τη γερμανική ομάδα, αυτή τη φορά στη Βαρσοβία.

Η Λειψία ξεκίνησε την προσπάθεια της με δύο ήττες στο Group F, όμως απάντησε με τρεις σερί νίκες (δύο με τη Σέλτικ και μια κόντρα στη Ρεάλ) και κατάφερε να φιγουράρει πλέον ως φαβορί για την πρόκριση. Ειδικά απο τη στιγμή που και ο βαθμός της ισοπαλίας φτάνει και περισσεύει για το εισιτήριο στους 16. Τρέχει ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων για όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη), με απολογισμό επτά νίκες και δύο ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα. 

Βρίσκεται στην 6η θέση της Bundesliga με 19 βαθμούς, στόχος της είναι η τετράδα όπως και πέρσι. Η Σαχτάρ με ρεκόρ 6Ν-2Ι-0Η και γκολ 18-5 είναι στην δεύτερη θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος, στο -5 από τη Ντνίπρο αλλά και με ένα ματς λιγότερο. Παραμένει πάντως το φαβορί για τον τίτλο.

Έχει την ευκαιρία της η Σαχτάρ, μοιάζει όμως δύσκολο να ξαναπέσει στην παγίδα η Λειψία. Δεν έχουν κανέναν λόγο να ρισκάρουν οι Γερμανοί, τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά από αυτά της πρεμιέρας και η πίεση βρίσκεται στο στρατόπεδο των τυπικά γηπεδούχων. 

Η Σαχτάρ δεν θα τα παίξει όλα για όλα από την αρχή, οφείλει να προσέχει και τα μετόπισθεν αφού αν δεχθεί γκολ το έργο της θα γίνει πολύ πιο δύσκολο. Παιχνίδι υπομονής και σκοπιμότητας στη Βαρσοβία, η δράση θα κορυφωθεί μετά το 46′. Το συνδυαστικό στοίχημα X ημίχρονο & over 1,5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σε απόδοση 4.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Ματς πρόκρισης από το Group E του Champions League δίνουν και οι Μίλαν – Ζάλτσμπουργκ στο ‘San Siro’. Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλο, η Μίλαν είναι δεύτερη με επτά βαθμούς και η Ζάλτσμπουργκ ακολουθεί στους έξι. Οι ‘ροσονέρι’ πέρασαν με το θριαμβευτικό 4-0 από το Ζάγκρεμπ, άφησαν την Ντίναμο στην τελευταία θέση και πήραν προβάδισμα πρόκρισης. Και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι αρκετός στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου.  

Στη Serie A όμως η υπόθεση υπεράσπισης των κεκτημένων αποδεικνύεται ιδιαίτερα ζόρικη. Η Μίλαν ηττήθηκε στην έδρα της Τορίνο 2-1, έπεσε στην 3η θέση με 26 βαθμούς και βρέθηκε στο -6 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Καλάμπρια, Φλορέντσι, Ιμπραχίμοβιτς και Σάλεμακερς είναι εκτός μάχης, δύσκολα και Μαϊνιαν. 

Η εντός έδρας ήττα 1-2 από την Τσέλσι έφερε τη Ζάλτσμπουργκ σε θέση απόλυτου αουτσάιντερ για την πρόκριση, αφού την στέλνει στο Μιλάνο με υποχρέωση νίκης. Στην Αυστρία δίνει μάχη για τον τίτλο με την Στουρμ Γκρατς. Μετράει συνολικά 10Ν-3Ι-1Η, με γκολ 30-8 και για την ώρα διατηρεί μια υπέρ της διαφορά δύο βαθμών στην κορυφή. Καπάλντο, Φερνάντο, Κοϊτά, Οκό και Τιζάνι είναι τραυματίες. Αμφίβολοι οι Ομορέγκι και Σολέτ.

Ξεκάθαρο φαβορί η Μίλαν, ειδικά από τη στιγμή που βολεύεται με δύο αποτελέσματα. Παρουσιάζει ωστόσο μια γενικότερη κόπωση σε σώμα και πνεύμα, με τη Ζάλτσμπουργκ ιδιαίτερα ικανή στην κόντρα και… ζημιάρα. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα, το αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί με γκολ. Το συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Λεάο & Goal/Goal στην αναμέτρηση σε απόδοση 3.60 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Stoiximan Top-Up στα καταστήματα ΟΠΑΠ!

To… ρόστερ της Stoiximan ενισχύθηκε με μία ακόμα μέθοδο κατάθεσης. Τώρα μπορείς πλέον να κάνεις την κατάθεσή σου με Stoiximan Top-Up στα καταστήματα ΟΠΑΠ εύκολα και άμεσα!

To Stoiximan Top-Up ήρθε να προστεθεί σε μία ευρεία γκάμα τρόπου καταθέσεων στην οποία μεταξύ άλλων συναντάς Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα, Τραπεζική Πληρωμή, IRIS online payments, Αpple Pay, Viva Wallet, PayPal, paysafe card αλλά και Stoiximan.Cash!