Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται και η 2η αγωνιστική έχει τις προτάσεις της

Τζάμπολ στη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με διαβολοβδομάδα να ακολουθεί!

Η διήμερη δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας δεν αρχίζει ανέμελα. Η συμμετοχή μιας ομάδας που επηρεάζεται από τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή, αυτομάτως φέρνει το πρόβλημα στην πόρτα της Ευρώπης.

Κανείς δεν ξέρει τι σκέψεις μπορεί να υπάρχουν στο μυαλό του Όντεντ Κάτας και των παικτών του, με τη Μακάμπι να εγκαταλείπει το Τελ-Αβιβ για την Κύπρο και να δηλώνει φυσικά αδυναμία συμμετοχής στο ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Ο υπόλοιπος μικρόκοσμος του μπάσκετ θα αναγκαστεί να προχωρήσει.

Το προς μελέτη δείγμα είναι μικρό, ελάχιστο, μετά από μια μόλις αγωνιστική. Σημείο αναφοράς ως τώρα για τη φετινή διοργάνωση, η ματσάρα στο ΟΑΚΑ, με τον Ολυμπιακό να αποδρά από την Καλογρέζα με ένα διπλό μεγαλοπρεπές, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που τα έβαζε, αλλά όχι στην κρίσιμη διαδικασία της παράτασης.

Οι φιναλίστ της περυσινής διαδρομής, υποδέχονται τη Μπαρτσελόνα (13/10 21:15), με τους τραυματισμούς να τους αγχώνουν. Μακίσικ και Σίκμα είναι στη λίστα των απόντων, ενώ ο Ουίλιαμς Γκος που χτύπησε στο Αλεξάνδρειο αλλά και ο Μουσταφά Φαλ είναι αμφίβολοι. Παρά τις ελλείψεις, οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 1.87 και η Μπαρτσελόνα στο 1.98, για νίκη στο ΣΕΦ.

Ο Παναθηναϊκός, καλωσορίζει τον Πάμπλο Λάσο ως προπονητή της Μπάγερν (12/10 21:15). Ο Αταμάν, μίλησε πολύ αυστηρά για τους παίκτες του μετά το ματς με το Μαρούσι και είναι δεδομένο πως με μια νίκη σε 3 επίσημα ματς (τα δύο απέναντι στον Ολυμπιακό) οι «πράσινοι» δεν θέλουν επ’ ουδενί να σκέφτονται πιθανό διπλό των Βαυαρών στην Αθήνα, (1.45 η επικράτησή τους,  3.45 η νίκη της Μπάγερν).

LIVE Streaming* στη Stoiximan όλες οι αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας!

Πολλή προσοχή θα υπάρχει και στο Σινάν Ερντέμ, όπου η Αναντολού Εφές θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το ταλαιπωρημένο διπλό επί της Μπασκόνια, είναι η προίκα των παικτών του Ματέο, όσο ο Τζαν θα πρέπει να ετοιμάσει τους δικούς του για να μην ξεκινήσει με 0/2 η τουρκική ομάδα. Η Εφές είχε την 3η χειρότερη άμυνα στην πρεμιέρα με 91π, πίσω από τη Βιλερμπάν που δέχτηκε  94 και την Παρτίζαν που δέχτηκε 96! Ώς εκ τούτου, αποτελεί ιδανική επιλογή το ποντάρισμα στο σύνολο πόντων του ματς.

Οι δύο αυτές ομάδες παίζουν τώρα στη Λιόν (12/10-21:00), σε ένα ματς με άφθονα σενάρια γύρω από το στοίχημα, λόγω της προαναφερθείσας συνθήκης με το over/under 164.5 στο 1.90/1.91/

Στη Βαλένθια, το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα της πόλης και τη Φενέρμπαχτσε, αντιθέτως (13/10 21:30), στήνει στο κέντρο για το τζάμπολ την καλύτερη άμυνα της πρώτης αγωνιστικής.  Η Βαλένθια νίκησε με πολύ χαμηλό σκορ 70-65 και η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2017, την Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 85-82. Η απουσία του πρώτου σκόρερ της πρεμιέρας Νίκολα Μίροτιτς (27π), λόγω της μη διεξαγωγής του αγώνα με τη Μακάμπι, αφήνει πρόσφορο πεδίο στον Κίναν Έβανς (25π) να παραμείνει παραγωγικότατος για δεύτερο ματς.

Η συζήτηση αυτή δημιουργεί το πλαίσιο για τις προβλέψεις που σχετίζονται με τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης σε μακροχρόνια αγορά στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται αν υπόκεινται σε αλλαγές

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ