elections

Εκλογές 2015 Part B: Φαβορί ο Σύριζα

Λίγες μέρες πριν την εκλογική διαδικασία βλέπουμε τις αγορές που έχουμε στον Stoiximan.gr και ο Σύριζα μπαίνει σαν το φαβορί στις εκλογές. Θα διαψευστούν οι αποδόσεις;

Πριν όμως συνεχίσουμε θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσουμε τα αυτονόητα.  Οι αποδόσεις και τα διαγράμματα που θα δείτε δεν αποτελούν αποτέλεσμα δημοσκόπησης, ούτε κάποιας άλλης ερευνητικής διαδικασίας.  Είναι απλά στοιχεία που έχουν διαμορφωθεί με βάση τις τάσεις και την κίνηση της αγοράς, τις επιλογές δηλαδή των μελών του Stoiximan.gr .

Βάσει αυτών βλέπουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης διατηρούσε και συνεχίζει να διατηρεί ένα  εκλογικό προβάδισμα το οποίο αύξησε  σταδιακά όσο περνούσαν οι μέρες. Μεταβολές μπορεί να υπήρξαν -και είναι φυσικό – αλλά η διαφορά έχει παγιωθεί και φαίνεται πως πολλά από τα μέλη του stoiximan.gr πιστεύουν πως η νίκη για το κόμμα του κ. Τσίπρα είναι σίγουρη στις εκλογές στις 20 του Σεπτέμβρη.

Βέβαια υπάρχει μια αμφιβολία για το ακριβές ποσοστό το οποίο ενδέχεται να  πάρει το κυβερνητικό κόμμα με τις αποδόσεις να δίνουν κοντά στο 30,5%.

Τις εντυπώσεις στα media φαίνεται πως έχει κερδίσει και το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων με πάρα πολλούς να πιστεύουν στην είσοδο του στην βουλή για πρώτη φορά, επιβραβεύοντας έτσι τον πρόεδρο του Βασίλη Λεβέντη. Βλέποντας και τις αποδόσεις για το συγκεκριμένο στοίχημα η Ένωση Κεντρώων έχει 1.30  για να μπει με 3.30 για να μην μπει.  Στην αντίπερα όχθη βέβαια κανένας δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Το κόμμα του Πάνου Καμμένου ήταν αμφίβολο και στις προηγούμενες εκλογές αλλά κατάφερε στις τελευταίες μέρες να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του και να μπει στην Βουλή.

Αυτή την στιγμή βέβαια στην συγκεκριμένη αγορά έχει απόδοση 1,55 για να μην βρίσκεται στην επόμενη βουλή. Δείτε παρακάτω τα διαγράμματα με τις αποδόσεις.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

 

ekloges-2015-b-02

 

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ COPY PASTE ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ

 

 

ekloges-2015-b-03

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ – ΚΑΝΤΕ COPY PASTE ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ