ekloges ellada

Εκλογές 2015 : ….Part 2…

Λίγες μέρες έχουν μείνει πλέον για τις εκλογές στην Ελλάδα και πλέον στον Stoiximan.gr θεωρούμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε για ότι έχουμε ετοιμάσει μερικές μέρες πριν από το debate.

Με το debate να ολοκληρώθηκε χθες είναι απαραίτητο να δούμε όλες τις αγορές που υπάρχουνε με περισσότερες να προστίθενται όσο περνάει ο καιρός. Εννοείται πως η βασική και κύρια αγορά έχει να κάνει με το ποιος θα είναι ο νικητής σε αυτές τις εκλογές. Έτσι, με 9 βασικά κόμματα να υπάρχουνε στην αγορά τα 2 μεγάλα φαβορί είναι όπως αναμενόταν, το ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα του κ.Τσίπρα είναι και το φαβορί με 1,45, με την Νέα Δημοκρατία να βρίσκεται στο 2,60. Έπονται, η ΧΑ με 35,00, το Ποτάμι και το ΚΚΕ με 500,0. Η διαφορά φαίνεται αρκετά μεγάλη για να κλείσει μέχρι το τέλος της εκλογικής αναμέτρησης αλλά … ποιος ξέρει;

Όσο αναφορά το 3ο κόμμα εκεί φαίνεται πως τα πράγματα είναι πάλι ξεκάθαρα με την ΧΑ να είναι σταθερό φαβορί με 1.36 και την Δημοκρατική Συμπαράταξη να βρίσκεται στην 2η θέση με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ να είναι το 2ο φαβορί με 8.00. Έτσι, στον Stoiximan.gr τα φαβορί για την 3η θέση είναι κάπως διαφορετικά από αυτά που αναφέρονται σε διάφορες δημοσκοπήσεις. Θα δούμε ποιος θα επαληθευτεί.

Νομίζουμε ότι ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην αγορά για το Ποσοστό της Ένωσης Κεντρώων του κ.Λεβέντη. Το κόμμα μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας φαίνεται ότι έχει κερδίσει πλέον το έρεισμα στον Ελληνικό λαό για να μπει στην Ελληνική βουλή.

Πλέον το στοίχημα για να υπάρξει πάνω από 3.75% είναι στο 1.75 με το Under να κινείται στο 2.00. Με βάση την προϊστορία του κόμματος του είναι κάτι που έχει τραβήξει την προσοχή όλων και άπαντες περιμένουν να δούνε αν μετά από πάνω από 20 χρόνια η Ένωση Κεντρώων θα περάσει το κατώφλι της Βουλής.