vitor pereira

Ντνιεπρ-Ολυμπιακός: Επιστροφή στην Ευρώπη

Μέσα σε ένα βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ευρωπαϊκή πορεία του, στο Europa League, με τη συμμετοχή του στους 32 του θεσμού.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν πάρει κεφάλι στο πρωτάθλημα και έχουν αποσπαστεί από τον ΠΑΟΚ, όμως πλέον τους κυνηγά ο Παναθηναϊκός, δεδομένο που περιπλέκει την κατάσταση.

3,00-3,25-2,75 με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ στον Stoiximan.gr

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται την Κυριακή στη Λεωφόρο με τους «Πράσινους» και αν ηττηθούν θα βρεθούν μόλις στο +3 από τους διώκτες τους. Συνεπώς, με αυτή την επιπλέον έγνοια θα ταξιδέψουν στην Ουκρανία.

Ας μην ξεχνάμε και την κούραση, μιας και ο Ολυμπιακός παίζει δύο φορές την εβδομάδα από αρχές Γενάρη, με μόνη εξαίρεση την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, όπου πήρε τους τρεις βαθμούς κόντρα στη Νίκη Βόλου με 3-0 χωρίς αγώνα.

Η έκρυθμη κατάσταση στην Ουκρανία, έχει ως αποτέλεσμα ο αγώνας να γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, δηλαδή στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου. Στο τελευταίο παιχνίδι στην Ουκρανία, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τη Μέταλιστ στο Χάρκοβο, με γκολ του Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος, πάντως, έχει τεθεί νοκ-άουτ για την τωρινή αναμέτρηση λόγω τραυματισμού (κάταγμα στο χέρι).

Παρά το γεγονός ότι η αναμέτρηση γίνεται σε ουδέτερο γήπεδο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ και στους τελευταίους έξι εκτός έδρας αγώνες του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάλμε, Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης κατά σειρά). Το goal/goal βρίσκεται σε απόδοση 1,95 στον Stoiximan.gr.

Ακόμη, οι τέσσερεις από τους έξι αυτούς αγώνες έχουν λήξει με περισσότερα από 2,5 τέρματα. Το over 2,5 στην αναμέτρηση της Ντνιέπρ με τον Ολυμπιακό προσφέρεται σε απόδοση 2,35 στο site του Stoiximan.gr.

Κώστας Βορίλας
bet3.GR