Euroleague 2024/25: Το ταξίδι ξεκινάει με ειδικά στοιχήματα παιχτών

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο τζάμπολ της φετινής Ευρωλίγκας ξεκίνησε. Αυτές είναι μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές Ειδικών Στοιχημάτων που αφορούν παίχτες οι οποίοι αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν αυτήν τη σεζόν.

 

Περισσότεροι Πόντοι στη Διοργάνωση

Τα μεγάλα «πιστόλια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ μπαίνουν στο πεδίο μάχης. Πολλοί ικανοί σκόρερ, ο καθένας με το δικό του αγωνιστικό προφίλ και ξεχωριστή «φαρέτρα». Ο Σάσα Βεζένκοφ μοιάζει ως το ιδανικό fit στο επιθετικό πλαίσιο του Ολυμπιακού. Ο τρόπος που αναπτύσσονται οι ερυθρόλευκοι παράγει πολλές ευκαιρίες για τον 29χρονο φόργουορντ που μπορεί αθόρυβα και άκοπα να πιάσει το όριο των 18-20 πόντων τη βραδιά, κεφαλαιοποιώντας την ικανότητα του να σουτάρει από την περίμετρο και να παίξει χωρίς τη μπάλα.

Εκτός αυτού, ο Βεζένκοφ παίρνει έξτρα πόντους από τη δυναμική του ως ριμπάουντερ αλλά και στο ανοιχτό γήπεδο. Είναι σημαντικό ότι επιστρέφει σε ένα σύστημα το οποίο γνωρίζει καλά και αναμένεται να είναι σούπερ-παραγωγικός από το ξεκίνημα. Το 9.50 είναι αν μη τι άλλο μια πολύ ελκυστική απόδοση.

Περισσότεροι Πόντοι στη Διοργάνωση Sasha Vezenkov σε απόδοση 9.50 στη Stoiximan

 

Περισσότερα Ριμπάουντ στη Διοργάνωση

Εδώ η επιλογή μας δεν θα είχε τόσο μεγάλο ρίσκο εάν το τοπίο σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του παίχτη δεν ήταν τόσο θολό. Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι ένας καταπληκτικός ριμπάουντερ και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Θα ήταν ένα ασφαλές ποντάρισμα εάν ο Τούρκος σέντερ είχε σταθερά 18-20+ λεπτά κάθε βραδιά στο rotation του κόουτς Αταμάν όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, με τον συγκεκριμένο προπονητή δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος (και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό).

Παρόλα αυτά το μέγεθος της απόδοσης είναι τεράστιο και αρκετά ελκυστικό για έναν τόσο προικισμένο ριμπάουντερ. Υπάρχει «αξία» σε αυτό το ποντάρισμα για αυτό και αξίζει το ρίσκο.

Περισσότερα Ριμπάουντ στη Διοργάνωση Omer Yurtseven σε απόδοση 30.00 στη Stoiximan

 

Rising Star

Εδώ θα πάμε σε ένα πιο ασφαλές ποντάρισμα. Όποιος έχει παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια τον Nadir Hifi της Paris μπορεί εύκολα να καταλάβει γιατί τον επιλέγουμε. Πρόκειται για ένα παιδί με ανεπτυγμένα ένστικτα σκόρερ, ηγετική ικανότητα και μεγάλα ψυχικά αποθέματα που τον βοηθούν να «λάμπει» στις κρίσιμες στιγμές.

O Hifi καλύπτει και τις δύο θέσεις των γκαρντ, έχει σπουδαία ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και τη δυνατότητα να σκοράρει απέναντι στις πολύ δυνατές άμυνες αυτού του επιπέδου. Ήδη έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και αυτή η χρονιά μπορεί να αποτελέσει το δικό του σκαλοπάτι σε μια ενεχόμενη μετάβαση στο ΝΒΑ. Αρκετά καλή εδώ είναι και η απόδοση για τον Matteo Spagnolo της Άλμπα, ο οποίος θα κληθεί να παίξει βασικό ρόλο κρατώντας το τιμόνι της γερμανικής ομάδας.

Rising Star Nadir Hifi σε απόδοση 1.75 στη Stoiximan

 

Περισσότερες Ασίστ στη Διοργάνωση

Μια από τις καλύτερες περιπτώσεις ανάμεσα στα «καινούργια πρόσωπα» της διοργάνωσης είναι ο Carlik Jones της Παρτίζαν. Πραγματικός floor general που μπορεί να βάλει τους συμπαίχτες του στα σωστά σημείο ώστε να εκτελέσουν, την κατάλληλη στιγμή.

Ο Jones έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στα διεθνή τουρνουά της FIBA. Είναι πολύ ικανός τρέχοντας ως χειριστής Pick & Roll-δράσεις και μπορεί να δημιουργήσει καταστάσεις τόσο μισό όσο και στο ανοιχτό γήπεδο. Η Παρτίζαν υπό τον Ζοτς αναμένεται να έχει και φέτος μια από τις καλύτερες επιθέσεις στην Ευρωλίγκα με τον πόιντ γκαρντ από το Νότιο Σουδάν να είναι ο «μηχανοδηγός» της.

Περισσότερες Ασίστ στη Διοργάνωση Carlik Jones σε απόδοση 12.00 στη Stoiximan

MVP

Οι πιθανότητες των αστεριών των ομάδων μας για την κατάκτηση του βραβείου του «Πολυτιμότερου Παίχτη» μοιάζουν σημαντικές σήμερα, στην αφετηρία της σεζόν. Παίχτες όπως ο Βεζένκοφ, ο Ναν ή Λεσόρ αναμένεται να πιάσουν τα γνωστά τους, πολύ υψηλά αγωνιστικά στάνταρντ και να αποτελέσουν μέρος της συζήτησης για τον φετινό MVP.

Εμείς θα ψάξουμε και πάλι την απόδοση με αξία, πέρα από τα προφανή φαβορί. Σε αυτήν την κατεύθυνση, ο Dzanan Musa είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς wings στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και σημείο αναφοράς για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Musa έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ομάδων του ΝΒΑ για μια επικείμενη επιστροφή του στη λίγκα και τη σεζόν που αρχίζει θα έχει πολλά μάτια καρφωμένα επάνω του.

MVP Dzanan Musa σε απόδοση 12.00 στη Stoiximan

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog