Τελικοί Euro & Copa America με Bet Builders!

Ραντεβού με την ιστορία για την Αγγλία απέναντι στην Ισπανία, θα χρειαστεί να ιδρώσει η Αργεντινή κόντρα στην -αήττητη εδώ και 2,5 χρόνια- Κολομβία. Ανάλυση και προγνωστικά!

Ημέρα τελικών η Κυριακή σε δύο διαφορετικές ηπείρους. Ισπανία και Αγγλία διεκδικούν το τρόπαιο του Euro 2024 στο Βερολίνο (22:00), ενώ Αργεντινή και Κολομβία ερίζουν για τον τίτλο του Copa America στο Μαϊάμι. Χρονικά η δράση προηγείται στην Ευρώπη. 

Στο Olympiastadion διεξάγεται η τελική μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εκεί όπου η Ισπανία κουβαλάει τη ταμπέλα του φαβορί. Και δικαίως, καθώς ήταν η πιο σταθερή ομάδα της διοργάνωσης. Με συνέπεια στην απόδοση της, συνοχή, ταχύτητα και δημιουργία σε υψηλό επίπεδο.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 40.000€ εντελώς δωρεάν* σε δύο Τελικούς! 

Στον ημιτελικό με τη Γαλλία, η ομάδα του Ντε λα Φουέντε έκανε επίδειξη δύναμης. Που δεν αποτυπώνεται στο σκορ (2-1) ή το γεγονός πως απάντησε δις στο τέρμα του Κολό Μουανί μέσα σε ένα τέταρτο με τους Γιαμάλ και Όλμο. Αλλά κυρίως γιατί επί της ουσίας δεν επέτρεψε ποτέ στη Γαλλία να αντιδράσει, παρά μόνο σπασμωδικά. 

Ο τρόπος που ανακτά τη μπάλα ψηλά στο γήπεδο μειώνει τους κινδύνους για την εστία της, είναι εξαιρετική στην κυκλοφορία της μπάλας και βρίσκει συνεχώς πρωταγωνιστές. Ρόδρι, Ρουίθ, Γιαμάλ, Γουίλιαμς και Όλμο είναι αυτοί που την βοηθούν να ξεχωρίζει.

Είναο οξύμωρο αυτό που συμβαίνει με την Αγγλία. Έχει δεχθεί πολλή κριτική -δικαίως εν πολλοίς- για την εικόνα της στο χορτάρι, ωστόσο κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό. Η αλήθεια είναι πως έχει το υλικό για να παίξει πολύ καλύτερα, πολλές φορές όμως μοιάζει διστακτική στο χορτάρι. 

Mission Euro στη Stoiximan! 

Αποφεύγει τα ρίσκα, πηγαίνει σε πολύ ασφαλείς επιλογές, της λείπει η πολλή φαντασία, ωστόσο βρίσκει λύσεις κυρίως χάρη στην ατομική ποιότητα των παικτών της. Πέτυχε σπουδαία ανατροπή στον ημιτελικό. 

Ο Κέιν στο 18′ ισοφάρισε το γκολ του Σίμονς από το 7′ και οι Πάλμερ – Γουάτκινς συνεργάστηκαν στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-1 με τέρμα του φορ της Άστον Βίλα. Σε όλα τα νοκ άουτ ματς η Αγγλία βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, σε όλα ωστόσο μπόρεσε να γυρίσει την κατάσταση υπέρ της και να πάρει την πρόκριση.

Δεν χρειάζεται καμία νύξη για την κρισιμότητα του αγώνα. Η Ισπανία φιλοδοξεί να ζήσει στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος, η Αγγλία ψάχνει την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της! Το συνδυαστικό στοίχημα 2-3 γκολ & Σάκα 1+ προσπάθειες στην εστία & Ρουίθ 65+ πάσες σε απόδοση 8.50 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι, Αργεντινή και Κολομβία σνυθέτουν το… εκρηκτικό δίδυμο του τελικού (03:00) στο Copa America. Η αλήθεια είναι πως η παρέα του Μέσι έφτασε με σχετική άνεση ως εδώ. Με εξαίρεση τον προημιτελικό, όπου πήρε την πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στο Εκουαδόρ. 

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan με 100 Δώρα* και 5€ Κουπόνι efood ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στον όμιλο έκανε το 3/3, ενώ στον ημιτελικό «καθάρισε» τον Καναδά όσο άνετα δείχνει το 2-0. Η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε άλλον αέρα στην Αργεντινή, που πλέον παίζει με περίσσια αυτοπεποίθηση και σιγουριά. 

Σκληρή πίσω, έχει παθητικό μόλις ενός γκολ στη διοργάνωση. Και από τη μέση και μπροστά, η παρουσία των ΜακΆλιστερ, Φερνάντες, Ντι Μαρία, Μέσι, Άλβαρες, Μαρτίνες εξασφαλίζει την κλάση που χρειάζεται.

Το εκπληκτικό μομέντουμ της Κολομβίας συνεχίζεται. Φτάνοντας στον τελικό, επέκτεινε το αήττητο σερί της σε 28 παιχνίδια(!) από τον Μάρτιο του 2022. Διάστημα σχεδόν δυόμιση ετών, με απολογισμό 22 νίκες και έξι ισοπαλίες. 

«Σκόρπισε» τον Παναμά στον προημιτελικό με σκορ 5-0 και πανηγύρισε τεράστια πρόκριση στον ημιτελικό, σε εκπληκτικό ματς απέναντι στην Ουρουγουάη. Προηγήθηκε με τον Λέρμα στο 39′, έμεινε με δέκα παίκτες στην εκπνοή του ημιχρόνου, άντεξε στην πίεση ως το τέλος, έχασε δύο τρομερές ευκαιρίες να «σκοτώσει» το παιχνίδι αλλά τελικά πανηγύρισε στο φινάλε.

Mission Copa America στη Stoiximan! 

Είναι πολύ δεμένη ομάδα, συμπαγής και με τον Χάμες Ροντρίγκες να περνά δεύτερη ποδοσφαιρική νιότη. Ντίας, Λέρμα και Ρίος κάνουν εξαιρετικό τουρνουά, ενώ διαθέτει και αξιόπιστες λύσεις από τον πάγκο.

Τελικός που υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις στο Μαϊάμι. Όπου υστερεί σε ποιότητα η Κολομβία, το καλύπτει σε δύναμη, πάθος, συνοχή και αποφασιστικότητα. Η Αργεντινή είναι πλέον και πνευματικά έτοιμη για τις προκλήσεις, έχει το προβάδισμα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να ιδρώσει πολύ απέναντι στην Κολομβία. 

Το συνδυαστικό στοίχημα Χ ημίχρονο & Μέσι 2+ προσπάθειες στην εστία & Λέρμα 2+ τάκλιν σε απόδοση 8.00 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές  |  ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ