Φαβορί (δυστυχώς κι… ευτυχώς) είναι η Μπάγερν

O Παναθηναϊκός υποδέχεται το βράδυ της Παρασκευής (9 μμ, 27/11) τη Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ. Και για πρώτη φορά έπειτα από την έναρξη της Ευρωλίγκας, το τριφύλλι μπαίνει στο παρκέ απέναντι στη γερμανική ομάδα όχι ως το φαβορί αλλά ως αουτσάιντερ. Για χίλιους κι έναν λόγους. Τόσο αγωνιστικούς, όσο και από πλευράς μπάτζετ.

Οι Γερμανοί έρχονται στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 7-3, στην τρίτη θέση της βαθμολογίας απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό με 2 νίκες σε οκτώ αγώνες και στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έναν Παναθηναϊκό που διαρκώς μοιάζει να θέλει αλλά να μην μπορεί, σε αντίθεση με τη γερμανική ομάδα που και θέλει και μπορεί. Με δεδομένη μάλιστα την απουσία κόσμου από τις εξέδρες που ειδικά στο ΟΑΚΑ, πετύχαινε να αλλάζει πολλές φορές τους συσχετισμούς υπέρ του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θα μπει στο παρκέ γνωρίζοντας πως αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της θα πάρει το «διπλό». Πολύ απλά, δηλαδή, αν αποδείξει ότι δικαίως είναι το φαβορί. Κι εδώ ίσως να βρίσκεται η μοναδική αχτίδα φωτός για τον Παναθηναϊκό…

Euroleague στη Stoiximan με Live Streaming* και “20άρα και… ταμείο”* (Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Αν το τριφύλλι αξιοποιήσει το ρόλο του αουτσάιντερ και μπει στη μάχη χωρίς άγχος, με δεδομένο ότι οι Γερμανοί θα πάρουν μαζί με το ρόλο του φαβορί και το μεγαλύτερο «πρέπει» ίσως στο τέλος της βραδιάς να είναι κι αυτό που θα χαμογελάσει. Για να συμβεί βέβαια κάτι τέτοιο δεν αρκούν μόνο τα… ψυχολογικά παιχνίδια. Ο Γιώργος Βόβορας πρέπει να βρει τρόπο ώστε το σαφώς καλύτερο ρόστερ της Μπάγερν να αντιμετωπιστεί από τους αθλητές του με εξυπνάδα και αποτελεσματικότητα. Όπως και να αιφνιδιάσει έναν προπονητή που μπαίνει πάντα πολύ διαβασμένος στη μάχη. Σε κάθε περίπτωση, ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος στο συγκεκριμένο ματς. Αν κυνηγήσει Χίμαιρες και υπερβάλλει το βράδυ δεν θα είναι καλό.

SOKIN

Euroleague στη Stoiximan με Σούπερ Αποδόσεις και στα ειδικά στοιχήματα παικτών & ομάδων!