Τρία νοκ ουτ στο UFC

Στο  toixim που τελείωσε το σάββατο βράδυ είχαμε την μεγάλη μάχη μεταξύ του Daniel Cormier και του Jon Jones αλλά με τον δεύτερο να παραμένει πρωταθλητής. Με τον αγώνα επιβεβαιώθηκε οτι ο Jones είναι ο νούμερο 1 στην κατηγορία των light heavyweights αλλά και πιθανότατα ο καλύτερος αυτή την στιγμή γενικότερα στο UFC.  Επιπλέον από αυτόν τον αγώνα όμως είχαμε και άλλους πολύ ενδιαφέροντες αγώνες στο UFC 182 που τελείωσαν με νόκ αουτ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως με τόσους συναρπαστικούς αγώνες όσοι θέλουνε να δοκιμάσουν να στοιχηματίσουν στο ufc στις αγορές του stoiximan δεν θα απογοητευτούν.

O Paul Felder διέλυσε τον Danny Castillo με γυριστό κτύπημα στον δεύτερο γύρο του αγώνα τους για την lightweight κατηγορία και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για ένα από τα νοκ αουτ της χρονιάς. Παράλληλα κέρδισε και $50000 ώς μπόνους. όχι και άσχημα…

O Marcus Brimage έxασε για δεύτερη φορά στην καριέρα του από νοκ αουτ. Μετά τον Conor McGregor ο Cody Garbrandt ήτανε αυτός που τον σταμάτησε με ένα δεξιό direct.

Ο Shawn Jordan δεν έγινε διάσημος χτες. Ο Shawn Jordan δεν θα γίνει διάσημος επειδή σταμάτησε τον Jared Cannonier στον πρώτο γύρο. Αλλά θα γίνει διάσημος σίγουρα μετά από αυτή την γυριστή τούμπα που κατάφερε και έκανε. Ο άνθρωπος ζυγίζει πάνω από 120κιλά!!