stoiximan

Τί παίζουμε σημερα Τρίτη 6/1/2015;

Τρίτη σήμερα και το βάρος επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο με ιδιαίτερα σημαντικά παιχνίδια για την Ιταλία αλλά και στην Αγγλία. Δείτε μερικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για εσάς σήμερα στην ιστοσελίδα του stoiximan.

 

Τζένοα – Αταλάντα: Η Αταλάντα είναι κοντά στην ζώνη υποβιβασμού, οπότε θέλει σίγουρα το παιχνίδι. Σημειώστε ότι έχει χάσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδα. Η Τζενόα έχει σκοράρει μόλις έξι γκολ σε οκτώ παιχνίδια τη φετινή σεζόν.

Παίξτο εδώ: https://www.stoiximan.gr/match-odds/FC-Genoa-Atalanta-338418

 

Γιουβέντους –Ιντερ

Μίλαν – Σασσουολο: Αν και η Σασσουολο είναι η φετινή έκπληξη, η φανέλα της Μίλαν είναι βαριά και θέλει να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι για να πλησιάσει στην πρώτη 5άδα. Η Σασσούλο είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και ο προπονητής της, Eusebio Di Francesco έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τους διαθέσιμους πόρους και ένα πολύ καλό τεχνικό πυρήνα με νέους παίκτες όπως ο Domenico Berardi , ο Simone Zaza και ο Sime Vrsaljko.  Από την αλλη πλευρά η Μίλαν πρέπει να πάρει τους τρείς βαθμούς για να είναι κοντά στις 5 πρώτες θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για τις ευρωπαικές διοργανώσεις την επόμενης χρονιάς.

Βρές το παιχνίδι εδώ με live streaming στις 4 το απόγευμα.

 

 

Γιουβέντους –Ιντερ: Παραδοσιακό ντέρμπι του Ιταλικού Βορρά (Τορίνο vs. Μιλάνο) λίγο μετά την ανάπαυλα των Χριστουγέννων. Η προϊστορία είναι υπέρ της ομάδας του Τορίνο (6-3), ενώ 3 φορές αναδείχτηκαν ισόπαλες. Η Γιουβέντους θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της Serie A, καθώς η δεύτερη Ρόμα καραδοκεί (μόλις 3 βαθμούς πίσω). H Ίντερ στα τελευταία παιχνίδια έχει αρκετά στραβοπατήματα (2 Νίκες – 5 Ισοπαλίες – 3 Ήττες) αναμένεται να αποδειχθεί σκληρό καρύδι. Τέλος, η ομάδα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη μετά την ανάπαυλα (δανεικός από την Άρσεναλ ο Λούκας Ποντόλσκι).

Παίξτο εδώ: https://www.stoiximan.gr/match-odds/Juventus-Turin-Inter-Milano-338424

 

 

Έβερτον – Γουεστ Χαμ: Η προιστορία δίνει βάρος στην Έβερτον. Δεν έχει χάσει από το 2007, ενώ τα τελευταία 5 παιχνίδια τα έχει κερδίσει. Ροτάτιον στο ροστερ και των 2 ομάδων αναμένεται εξαιτίας των τραυματισμών και των τιμωρημένων παιχτών.

Ποντάρισε εδώ: https://www.stoiximan.gr/match-odds/Everton-FC-West-Ham-336286