olympiakos champion

To 42ο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό…έπιασε το 1.67

Ένα ακόμα πρωτάθλημα βάφτηκε κόκκινο και ο Ολυμπιακός κατάφερε να κόψει πρώτος το νήμα και να πάρει το 42 πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Ο τίτλος μπορεί να ήρθε την 31η αγωνιστική αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι ήτανε και εύκολος.  Η σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα για τους Πειραιώτες και αναγκάστηκαν στην πορεία να ανατρέψουν την κατάσταση και να περάσουν τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην πορεία μέχρι την πρώτη θέση.  Όπως πάντα λέμε σε αυτές τις περιπτώσεις ένα πρωτάθλημα δεν είναι ποτέ δρόμος ταχύτητας αλλά ένας μαραθώνιος και για αυτό κερδίζει πάντοτε αυτός ο οποίος είναι πιο σταθερός.

Ο ΠΑΟΚ κατέρρευσε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και οι “πράσινοι” δεν είχαν ποτέ την απαιτούμενη σταθερότητα για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες αν και άλλαξαν προπονητή στα μέσα της περιόδου και έφτασαν μέχρι και στο 1.67 στον stoiximan.gr για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, καταφέρανε να βρούνε την απαιτούμενη ηρεμία και να κάνουνε συνεχόμενες νίκες στο τέλος όταν οι υπόλοιποι κάνανε γκέλες.

Το αποτέλεσμα; Μια φαντασμαγορική τελετή και το 42 πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του. Δείτε πως το γιόρτασαν στο Instagram οι παίκτες του.