allianz arena

Ενάντια στην παράδοση η Μπάγερν

Δεν είναι πολλές φορές που θα το ακούσεις αυτό αλλά η Μπάγερν έχει προβλήματα. Λίγες ώρες πριν από τον δεύτερο αγώνα με την Πόρτο και η παράδοση είναι εναντίον της  για να γυρίσουν το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Όπως και να ναι ο Γκουαρντιόλα προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του και δηλώνει πως πιστεύει ακράδατα στην δουλειά που έχει γίνει όπως και στην νίκη.  “Όταν είσαι προπονητής για μια ομάδα όπως η Μπάγερν ξέρεις πως είναι. Αν νικάς είσαι ιδιοφυΐα αν χάνεις είσαι θα ακούσεις κριτική. Είναι κομμάτι της δουλειάς. Αύριο θα πρέπει να πάρουμε περισσότερα ρίσκα κάτι που είναι φυσιολογικό μετά το πρώτο παιχνίδι στο Οπόρτο. Είμαι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής την ίδια στιγμή.”

Η αλήθεια είναι οτι η Μπάγερν δεν έχει περάσει ποτέ στον επόμενο γύρο όταν έχασε το πρώτο παιχνίδι με 2 γκολ διαφορά και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όπως και όλοι στην Γερμανία.  Στον Stoiximan.gr η ομάδα της Βαυβαρίας παραμένει φαβορί με 1,37  για νίκη στα 90 λεπτά αλλά θα πρέπει χωρίς τους Στάρκε, Χάβι Μαρτίνεθ, Μπενατιά, Αλάμπα και Ρόμπεν που είναι τραυματίες ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Ριμπερί και Σβάινσταϊγκερ.

Οπότε για να περάσει στον επόμενο γύρο είναι μικρό αουτσάιντερ με 1,95 ενώ η ομάδα του Τζουλέν Λοπετέγκι έχει απόδοση 1,90

Όπως πάντα κανένας δεν θα πρέπει να αμφιβάλει για τους Γερμανούς και την δυνατότητα να σπάνε τα προγνωστικά. Η ομάδα του Μονάχου αν περάσει θα παίξει στα ημιτελικά για 17η φορά στην ιστορία της και 4η συνεχόμενη, κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ.

Το παιχνίδι όπως και το αντίστοιχο της Μπαρτσελόνα με την Παρί μπορείτε να το βρείτε στην πλατφόρμα του Stoiximan.gr με 0% γκανιότα αλλά και πάνω από 160 ειδικές αγορές σε κάθε αγώνα.

Τρίτη 21/4

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν-Ζερμέν [3-1]

Μπάγερν – Πόρτο [1-3]

Τετάρτη 22/4

Ρεάλ – Ατλέτικο [0-0]

Μονακό – Γιουβέντους [0-1]

*ώρα έναρξης 21:45 σε όλα τα ματς

 

 

Leave a Reply