Η Παρί είναι έτοιμη για την Μπαρτσελόνα

Για δεύτερη φορά σε αυτή τη σεζόν στο Champions League και τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια, η Παρί Σεν Ζερμέν θα έρθει αντιμέτωπη με την Μπαρτσελόνα.

Οι παίκτες του Laurent Blanc ήταν η πρώτη ομάδα από τη κληρωτίδα που βγήκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά και ακολούθησαν οι Καταλανοί, με το πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι.

Νωρίτερα αυτό το διάστημα, το ζευγάρι συναντήθηκε δύο φορές στο group F και κέρδισαν ένα παιχνίδι η κάθε μία. Τέλος πριν από δύο χρόνια και τα δύο παιχνίδια είχαν τελειώσει με ισοπαλία και οι «παριζιάνοι» αποκλείστηκαν στα εκτός έδρας γκόλ. Γενικότερα έχουνε συναντηθεί 7 φορές με 2 νίκες η κάθε μία ομάδα και 3 ισοπαλίες.

Οπότε ό,τι και να προβλέψει κανείς για αυτό το παιχνίδι με βάση την προιστορία… δεν έχει μεγάλο νόημα. Αυτό όμως που θέλουνε όμως οι «μπλέ» είναι να αποφύγουνε έναν τριτο συνεχόμενο αποκλεισμό στα προημιτελικά, αλλά για να το πετύχουν θα πρέπει να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα.

Αν θα γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσουνε το πρώτο παιχνίδι ώστε να πιέσουνε τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε στον επαναληπτικό αγώνα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι η απουσία του Ζλάταν και του Μάρκο Βεράτι στον πρώτο αγώνα. Οπότε θα πρέπει να δημιουργήσουνε ευκαιρίες και γκόλ χωρίς τον μεγάλο τους στάρ.
Θα τα καταφέρουνε;