κουπονι παρασκευης

Τί παίζουμε σήμερα Παρασκευή 23-1-2015

Αν και όλοι στο μυαλό μας έχουμε τις εκλογές, οι οποίες αποτελούν το βασικό μας στοίχημα για την καθημερινότητα, και είναι τόσο κοντά σαν γεγονός θα θυμηθούμε ότι σήμερα είναι Παρασκευή και θα προτείνουμε συγκεκριμένους αγώνες που αξίζει να στοιχηματίσετε.

1. Γκάνα – Αλγερία

Σε λίγο και συγκεκριμένα στις 18:00 στο EUROSPORT 2 θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την έναρξη της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στο οποίο θα αναμετρηθούν σαν γηπεδούχος η Γκάνα αλλά σαν πρώτοπόρος του ομίλου η Αλγερία. Σαν στοιχεία για τον σημερινό αγώνα έχουμε ότι η Γκάνα βγήκε μπροστά στο 14′ με πέναλτι αλλά έχασε τελικά με 1-2 στα 58′ και 93′ και η Αλγερία αν και βρίσκοταν ηττημένη από Ν.Αφρική γύρισε το μάτς σε 3-1.

 

2. Νότια Αφρική – Σενεγάλη

Όπως είπαμε και στον προηγούμενο αγώνα, η Νότιος Αφρική έχασε 3-1 και με αυτό στο μυαλό θα τη δούμε ενάντια στη Σενεγάλη σήμερα στις 21:00 live στο EUROSPORT. Παίζοντας όμως αξιοπρεπώς η Ν.Αφρική στον προηγούμενο αγώνα πήγε να κάνει μεγάλη ζημιά στην Αλγερία. Πολλοί όμως μιλούν για “ψήφο στην Σενεγάλη” για την οποία αρκεί ακόμη και η ισοπαλία. 

 

 

ΤΒΕΝΤΕ-ΧΕΡΑΚΛΕΣ

ΤΒΕΝΤΕ εναντίον ΧΕΡΑΚΛΕΣ

 

3. Τβέντε – Χέρακλες

Πάλι στις 21:00 αλλά αυτή τη φορά με live streaming στη πλατφόρμα του stoiximan, θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση μεταξύ Τβέντε και Χέρακλες για το Ολλανδικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Η Χέρακλες έρχεται από μια απογοητευτική εμφάνιση από την προηγούμενη αγωνιστική με βαριά ήττα στην έδρα της με σερί 4 ηττών στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Τβέντε ψάχνει επίσης απεγνωσμένα τη νίκη για να εμψυχωθεί και ψυχολογικά.

 

Δεν πρέπει όμως να περιορίζεστε στα προτεινόμενα παιχνίδια, καθώς  ανά πάσα στιγμή υπάρχουν διαθέσιμα τα live παιχνίδια στη σελίδα του stoiximan για live betting.