Εκλογές 2015: Head to head

Η ώρα σχεδόν έφτασε. Οι Εκλογές 2015 είναι μόλις δύο ημέρες μακριά και τα πιθανά αποτελέσματα έχουν αναλυθεί με κάθε τρόπο. Εμείς βάζουμε ακόμα μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην εκτίμηση νίκης, βασιζόμενοι στις αποδόσεις.

Στο stoiximan.gr μπορείτε να βρείτε πολλά στοιχήματα για τις Εκλογές 2015, από το «Πρώτο Κόμμα» και «Επόμενος Πρωθυπουργός» μέχρι διάφορα ενδιαφέροντα head-to-head στοιχήματα μεταξύ κομμάτων και υποψήφιων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποια από τα head-to-head, μεταξύ υποψήφιων βουλευτών διάφορων κομμάτων.

Όπως γίνεται αντιληπτό όταν μιλάμε για head-to-head εννοούμε μια μάχη μεταξύ δύο υποψήφιων για το ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους. Να σημειωθεί ότι η εκτίμηση νίκης σε αυτά τα ζευγάρια βασίζεται αποκλειστικά στις αποδόσεις του Stoiximan, όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2015 στις 19:30.

Ντέρμπι ή όχι, μένει να φανεί τη Δευτέρα όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα. Εντούτοις, μια πρώτη εκτίμηση για τις πιθανότητες εμφάνισης του ενός αποτελέσματος ή του άλλου, μπορεί να βγει από τις αποδόσεις.

stoiximan-ekloges-vsbattle-adonis-meimarakis-01

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει τη χαμηλότερη απόδοση όλων των head2head (1,20), στο στοίχημα για το ποιος μεταξύ του ιδίου και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους.

stoiximan-ekloges-vsbattle-dounia-gerekou-01

Ντέρμπι… μεταγραφών στη Νέα Δημοκρατία, με τις Άντζελα Γκερέκου και Νόνη Δούνια να κοντράρονται για τις περισσότερες ψήφους. Η πιο έμπειρη του ζευγαριού, κυρία Γκερέκου, φαίνεται να έχει το προβάδισμα σε αυτή τη μάχη, με τις αποδόσεις μάλιστα να έχουν αλλάξει και πάλι τις τελευταίες ώρες. Η Κερκυραία βουλευτής βρίσκεται πλέον σε απόδοση 1,60 έναντι 2,25 της Πειραιώτισσας αντιπάλου της.

stoiximan-ekloges-vsbattle-tatso-psaria-01

Ξεκάθαρο φαβορί στη μάχη δύο υποψήφιων με το Ποτάμι στη Β’ Αθηνών, καθώς ο Πέτρος Τατσόπουλος προσφέρεται σε απόδοση 1,60 έναντι του 2,25 του Γρηγόρου Ψαριανού που είναι υποψήφιος στην ίδια εκλογική περιφέρεια.

stoiximan-ekloges-vsbattle-lafa-kikilias-01

Στην κόντρα Λαφαζάνη-Κικίλια, ο υπουργό Δημόσιας Τάξης φαίνεται να είναι το αουτσάιντερ σε απόδοση 2,35, έναντι 1,55 του αντιπάλου του.

stoiximan-ekloges-vsbattle-konsta-kefalogi-01

Σε ένα ακόμα γυναικείο ντέρμπι φαίνεται ότι το φαβορί είναι ξεκάθαρο, με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να προσφέρεται πλέον στο 1,30 για να συγκεντρώσει περισσότερες ψήφους από την Όλγα Κεφαλογιάννη, της οποία η απόδοση από χτες το απόγευμα έχει ανέβει από το 2,50 στο 3,30.

Στο stoiximan.gr μπορείτε να βρείτε όλες τις κατηγορίες στοιχημάτων για τις Εκλογές 2015.