Το κουπονι του stoiximan

Κουπόνι Δευτέρας 02-02-2015

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με περιορισμένους αγώνες στο κουπόνι της Δευτέρας καθώς πολλά από τα πρωταθλήματα έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τους. Έχουμε επιλέξει κάποιους αγώνες οι οποίοι είναι διαθέσιμοι με υψηλές αποδόσεις και μπορείτε να τους βρείτε και στο live του stoiximan. Καλή παικτική εβδομάδα λοιπόν.

 

 

 

 

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ.

Σε λίγη ώρα ξεκινά ο αγώνας για την 15η αγωνιστική της Φούτμπολ Λίγκ στον Νότιο Όμιλο με τον γηπεδούχο Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται την ΑΕΚ. Ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο Γ.Καμάρας και ο διαιτητής είναι ο Φωτιάδης (συνδεσμος Σερρών). Τον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στις 18:00 στον OTESport και να παίξουμε stoixima live στην πλατφόρμα του stoiximan.gr.

 

Τβέντε Β’ – Βαλβάικ.

Επόμενος αγώνας στον οποίο στοιχηματίζουμε είναι η αναμέτρηση μεταξύ Τβέντε και Βάαλβαϊκ , με τον οποίο συνεχίζεται η 22η αγωνιστική στην Έρστε Ντιβιζιέ της Ολλανδίας. Στις 21:00 αρχίζει το μάτς και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά στον stoiximan, με τους γηπεδούχους να έρχονται από σερί ήττες και την Βάαλβαϊκ παρά την πρόσφατη ήττα της στην προηγούμενη αγωνιστική να είναι σε καλύτερο κλίμα.

 

spezia avellino stoixima

spezia avellino

 

 

Σπέτσια – Αβελίνο.

Ένα τελευταίο ματσάκι το οποίο έχουμε επίσης τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουμε στην πλατφόρμα του stoiximan, είναι η τελευταία αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική του συναρπαστικού πρωταθλήματος Σέριε ΒΣε αυτή λοιπόν την αναμέτρηση θα έρθουν απέναντι στο στάδιο Αλμπέρτο Πίκο, η Σπέτσια με την Αβελίνο σε μια μάχη για μια θέση στα πλει οφ. Στις 21:30 λοιπόν στην οθόνη του stoiximan.