NBA: Πρωτοπόροι έτοιμοι για πρόκριση

Οι πρωτοπόροι σε Ανατολή και Δύση βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση του να κλείσουν τις ημιτελικές σειρές μακριά από την έδρα τους. Μπορούν να τα καταφέρουν;

Οι Σανς διέλυσαν τους Μαβς στο έκτο ματς, ξεσπώντας μετά τις δύο σερί ήττες τους στο Τέξας. Το Φοίνιξ κυριάρχησε ψηλά, κερδίζοντας κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ ενώ παράλληλα έπαιξε και εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να παραιτηθούν από κάθε διεκδίκηση.

Είναι προφανές ότι η ομάδα του Μόντι Ουίλιαμς είναι πιο βαθιά, πιο ισορροπημένη και κυρίως πιο έτοιμη για να περάσει στην παρούσα φάση στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας. Όμως είναι πιθανό να χρειαστεί ένα έβδομο ματς για να τα καταφέρει. Το Ντάλας ταπεινώθηκε στο παιχνίδι όπου υποτίθεται πως θα προσπαθούσε να κάνει το μεγάλο break, ώστε να πάρει κεφάλι στη σειρά. Η απόδοση του ήταν πολύ χαμηλότερη των προσδοκιών και σίγουρα ο εγωισμός των παιχτών του Κιντ έχει θιχτεί σε μια περίοδο όπου η κόντρα του Ντόνσιτς με τους Μπούκερ και Πολ «φουντώνει» σε όλα τα επίπεδα.

Πόντοι Ο/U: Devin Booker Line 27.5, διαλέγουμε το Under σε απόδοση 1.91

Το Ντάλας θα μπει για να αποδείξει πράγματα μετά την προχθεσινή κατάρρευση. Δεν θέλει να κλείσει τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο, αυτό είναι δεδομένο. Έχει τα «εργαλεία» για να κατεβάσει το τέμπο εκεί που θέλει και τον Λούκα Ντόνσιτς για να κλείσει το ματς όπως πρέπει, με τις κατάλληλες  αποφάσεις. 

Οι Σανς είναι η καλύτερη ομάδα στο ματσάρισμα όμως οι Μαβς μπορούν να απαντήσουν και να στείλουν τη σειρά πίσω στην Αριζόνα για ένα έβδομο και καθοριστικό παιχνίδι.

Χάντικαπ Ντάλας Μάβερικς -1.5 σε απόδοση 2.25

Οι Χιτ πέρασαν επάνω από τους Σίξερς στο πέμπτο ματς, απαντώντας εμφατικά στις δύο συνεχόμενες επιτυχίες της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς. Το Μαϊάμι ήταν αποφασισμένο από την αρχή. Έπαιξε εξαιρετική άμυνα κρατώντας τα ποσοστά των εκτελέσεων της Philly στο πάτωμα (36% εντός πεδιάς) ενώ σε αυτό το πλαίσιο προστάτεψε πολύ πειστικά τη γραμμή του τριπόντου.  

Το «χαστούκι» της ήττας με 35 πόντους προσγείωσε τους Σίξερς οι οποίοι είχαν αναθαρρήσει μετά την επιστροφή του Εμπίντ και την ισοφάριση της σειράς σε 2-2. Έχουν ακόμα αποθέματα ενέργειας μέσα τους για να σπρώξουν τους Χιτ σε ένα έβδομο παιχνίδι; Αμφίβολο. Ακόμα και εάν ο Εμπίντ πιάσει τα γνωστά, υψηλά του νούμερα, οι Σίξερς θα χρειαστούν κάτι παραπάνω για να επιβιώσουν. Σίγουρα κάτι καλύτερο από τους 14 πόντους σε 13 σουτ του Τζέιμς Χάρντεν στο πέμπτο ματς. 

Το Μαϊάμι είναι έμπειρη ομάδα και έχει ένα πολύ ικανό προπονητή στο να τελειώνει σωστά κλειστές αναμετρήσεις. Διαθέτει περισσότερο βάθος (ειδικά με την επιστροφή του Ολαντίπο που συνεισφέρει 12.4 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.4 τελικές πάσες στα φετινά playoffs) και έναν καυτό Τζίμι Μπάτλερ. Οι Χιτ θα προσπαθήσουν να απογοητεύσουν από νωρίς τους γηπεδούχους ελπίζοντας ότι οι Herro και Strus θα βάλουν τα περιφερειακά σουτ που πρέπει, ώστε να δώσουν στην ομάδα τους το μομέντουμ. 

Bet Builder με Χάντικαπ Μαϊάμι Χιτ +8.5 και Πόντοι Over 195.5 σε απόδοση 1.80

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα