NBA Playoffs: Κλειστή μάχη στο 2.46

Οι Τίμπεργουλβς έκαναν προσαρμογές και πήραν την πρώτη τους νίκη στη σειρά, στο οριακό για αυτούς τέταρτο ματς. Πλέον υποδέχονται την παρέα του Λούκα Ντόνσιτς στη Μινεσότα ελπίζοντας ότι θα πάρουν το μομέντουμ στα χέρια τους.

Οι «Λύκοι» έκαναν επιτέλους την εμφάνιση τους στους τελικούς της Δύσης, κερδίζοντας το τέταρτο ματς στο Τέξας και μειώνοντας στο 1-3 αποτρέποντας τη «σκούπα» από τους πολύ πιο έτοιμους, μέχρι τώρα, Μάβερικς. Το Ντάλας αποδεικνύει ότι έκανε τις κατάλληλες κινήσεις μέσα στη σεζόν ώστε σε αυτά τα playoffs να είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για να πάει βαθιά. Το δίδυμο Gafford-Washington έδωσε οντότητα στο «ζωγραφιστό» και αυτό το πιο σκληρό κέλυφος που τόσο χρειαζόταν η ομάδα του Τέξας.

Στο τέταρτο ματς, η Μινεσότα προχώρησε σε μερικές τακτικές προσαρμογές που έκαναν τη διαφορά. Οι «Λύκοι» άφησαν την άμυνα αλλαγών στα αποδυτήρια (δεν είχε δουλέψει απέναντι σε δύο γκαρντ με την προσωπική φάση των Ντόνσιτς-Ίρβινγκ) και έδωσαν εντολή στον ψηλό τους να μένει πίσω όσον αφορά την αναχαίτιση των ball-screens. Παράλληλα έδωσαν έμφαση στο ρολάρισμα του ψηλού των Μαβς για να αποφύγουν τις πάσες-λόμπες από τα μαγικά χέρια του Λούκα. Ο Έντουαρντς ξεκίνησε το ματς αμυνόμενος στον Σλοβένο «μάγο» και ο Μακντάνιελς στον Ίρβινγκ. Αυτές οι αλλαγές δούλεψαν.

Το Ντάλας είναι ακόμα καβάλα στο άλογο όμως ξέρει ότι οι «Λύκοι» θα μπουν αγριεμένοι για να πάρουν τη δεύτερη νίκη, στην προσπάθεια τους να βάλουν αμφιβολία στον αντίπαλο. Πάμε για κλειστή δυνατή μάχη, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο.

Bet Builder με Χάντικαπ Μινεσότα Τίμπεργουλβς -1.5 και Πόντοι Under 214.5 σε απόδοση 2.46 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog