stoiximan_mission_pao_barca

Μια ανάσα από VIP ταξίδι αξίας €13.000 (vid)

Ακόμα ένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού πήρε μέρος στο “Stoiximan Mission” κι έφτασε κοντά στο να κερδίσει ταξίδι VIP αξίας €13.000.

Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη Euroleague, έτσι και στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, ένας τυχερός φίλος των «Πράσινων», που βρέθηκε στο γήπεδο είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει το μεγάλο δώρο.

Στο ημίχρονο των αγώνων, ο Mr. Green πετά μια μπάλα στην κερκίδα και αν ο φίλαθλος που θα την πιάσει είναι άνω των 18 κερδίζει αυτόματα ένα iPad, αλλά έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, το VIP ταξίδι δύο ατόμων αξίας €13.000.

Για να το κατακτήσει, θα πρέπει να ευστοχήσει τέσσερις φορές μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, μία κάτω από τη καλάθι, μία από τη γραμμή των βολών, μία από το τρίποντο και μία από το κέντρο του γηπέδου.

O Νίκος, που ήταν ο τυχερός της χτεσινής βραδιάς έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει το έπαθλο, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:

 

Κατ’ εξαίρεση, λόγω της «Ημέρας της Γυναίκας», το “Stoiximan Mission” θα λάβει χώρα και την Κυριακή (16:30) στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ.