Άρσεναλ & Σίτι “μοίρασαν” από 5.000€ σε 2 τυχερούς του Stoiximan Master!

Απίστευτη έμπνευση για δύο τυχερά μέλη της Stoiximan στο Community Shield και στο Stoiximan Master!

Ο αγώνας για το τρόπαιο του Community Shield ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι, ήταν το «πρώτο φετινό κουδούνι» για τους επιμελείς ποδοσφαιρόφιλους που λατρεύουν το υψηλότερο επίπεδο. Αυτό, το βρίσκει κανείς στην Αγγλία και η αυγουστιάτικη κόντρα ανάμεσα στους πρωταθλητές από το βορρά και τους Λονδρέζους, μαγνήτισε.

Η Άρσεναλ, μπροστά σε 81.145 θεατές και με τη μεγαλοπρέπεια του Wembley να παρέχει, τόσο φανταχτερό περιτύλιγμα, όσο και πληθωρικό περιεχόμενο στο ποδοσφαιρικό προϊόν, πανηγύρισε για 17η φορά στην ιστορία του θεσμού. 

Πέρα από τους αναρίθμητους φίλους τους, οι «κανονιέρηδες» χαροποίησαν αφάνταστα και δύο μέλη της Stoiximan, που κέρδισαν από 5.000€. 

Τα δύο ερωτήματα ήταν τα συνηθισμένα. 

«Ποιο θα είναι το ακριβές σκορ του αγώνα (στην κανονική διάρκεια)» και  «Ποιος παίκτης θα σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα». 

Οι εκπλήξεις υπήρξαν άφθονες. Η Σίτι ήταν μπροστά με γκολ του Πάλμερ από το ‘77. Οι δύο τυχεροί πίστεψαν, σε μια ομολογουμένως απίθανη έμπνευση, στην παραγωγικότητα ενός παίκτη που δεν έχει βάλει κανένα γκολ με τη φανέλα της ομάδας στην οποία αγωνίζεται από το 2020! 

Επιπρόσθετα, το 1-1 σχηματίστηκε στο ματς, όταν ο Τροσάρντ ευστόχησε στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων. 

Ως εκ τούτου, 5.000€, εντελώς δωρεάν*, μοιράστηκαν στα δύο περιχαρή μέλη. 

Σε απλά ελληνικά, τη χαρά τη μοίρασε ένας παίκτης που για την ώρα, σκοράρει, κυριολεκτικά κάθε τρία χρόνια, αλλά κι ένα ξεγυρισμένο under, με 11 λεπτά καθυστερήσεων! 

Η ποδοσφαιρική δράση ξεκίνησε και η Stoiximan θα φέρει άφθονα Master, είτε Derby είτε Weekly Edition, για περισσότερες ευκαιρίες εντελώς δωρεάν*, όπως είναι όλες οι συμμετοχές στα Stoiximan Master.

Η εβδομάδα θα είναι γεμάτη, με το Master ΑΕΚ-Ντίναμο Ζάγκρεμπ να είναι ήδη ενεργό και να ακολουθούν τα υπόλοιπα, για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. 

Πιστεύεις στις ικανότητές σου να προβλέπεις; Ιδού το Stoiximan Master!

 Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.