ΜΙΣΕΛ ΠΛΑΤΙΝΙ

Ξανά πρόεδρος ο Πλατινί

Ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί επανεξελέγη για τρίτη συνεχόμενη φορά στο τιμόνι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο ΧΧΧΙΧ τακτικό συνέδριο της UEFA στη Βιέννη. Ο κ Πλατινί, ο οποίος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος, επανεξελέγη δια βοής από τους συνέδρους των 54 εθνικών ενώσεων μέλη της UEFA.

Ο κ Πλατινί ευχαρίστησε τις εθνικές ενώσεις της Ευρώπης για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπό του. “Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την ευγενική υποστήριξη σας. Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο για μένα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Είμαι υπερήφανος που είμαι συμπαίκτης σας, υπερήφανος που είμαι ο αρχηγός αυτής της νικήτριας ομάδας και υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας”,

«Και είμαι ενθουσιασμένος που θα αναλάβω τις προκλήσεις που μας περιμένουν τα επόμενα τέσσερα χρόνια.»

Την ίδια στιγμή αυτό το σαββατοκύριακο συνεχίζονται τα προκριματικά για το Ευρωπαϊκό  του 2016 με αρκετά σημαντικά παιχνίδια να ξεχωρίζουνε στο πρόγραμμα όπως αυτό της Ισπανίας με την Ουκρανία αλλά της Ολλανδίας με τους Τούρκους.

Στην Ουγγαρία η Ελλάδα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση στα τελικά με το πρώτο παιχνίδι του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο της ομάδας.

Δείτε τα παιχνίδια και τις αποδόσεις εδώ.