κουπονι παρασκευης

Κουπόνι Δευτέρας 19-1-2015

Σήμερα Δευτέρα ξεκινάμε το παιχνίδι της εβδομάδας παραθέτοντας  4 αγώνες με συνοπτικό ιστορικό και διαθεσιμους πόρους για να παίξουμε μεθοδικά.

1. Ολυμπιακός Βόλου – Αναγ. Καρδίτσας

Σε λίγο ξεκινά “η μάχη της Θεσσαλίας”  στον Βόρειο όμιλο της Football League,  με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο Ολυμπιακός Βόλου κυνηγά την νίκη επιδιώκοντας την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και η Αναγέννηση  αναζητά να απομακρυνθεί από την κόκκινη ζώνη κινδύνου έχοντας στο μυαλό της απλώς τη νίκη για να δεσμεύσει τους τρείς βαθμούς.

Παίξτε live το παιχνίδι εδώ https://www.stoiximan.gr/liveoverview

ή νωρίτερα εδώ.

Στις 19:30, Εργοτέλης-Καλλονή

Στην Κρήτη κλείνει η 19η αγωνιστική της SuperLeague. Στις 19:30, Εργοτέλης-Καλλονή

2.Εργοτέλης – Καλλονή

Επίσης σε λίγη ώρα μπορείτε επίσης να παίξετε live τον Εργοτέλη – Καλλονή, όπου στον αγωνιστικό χώρο οι ομάδες κατεβαίνουν με νέους προπονητές και από τις δύο πλευρές επιζητώντας έντονα και οι δύο την νίκη. Σαν προϊστορία και οι δύο ομάδες έχουν κακή εικόνα στις επιθέσεις της κατηγορίας. Με τον αγώνα αυτόν πέφτει  η αυλαία της δέκατης ένατης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Παίξτε τον αγώνα εδώ: https://www.stoiximan.gr/match-odds/Ergotelis-Chania-Kalloni-AEL-FC-348629

 

3.  Μπολόνια – Περούτζια

Χωρίς η Μπολόνια να έχει εκμεταλευτεί ιδιαίτερα το ατού της έδρας της φέτος, επιστρέφει για να αντιμετωπίσει στο γήπεδό της την Περούτζια μετά από ένα μήνα  εκτός δράσης. Η Περούτζια επιστρέφοντας από τα τελευταία 13 παιχνίδια από ισοπαλία, ευελπιστεί στη σημερινή νίκη με πιθανή ενδεκάδα τους Προβεντέλ – Ντελ Πρέτε, Κομότο, Τζιακομάτσι, Κρεσέντζι – Φάτζι, Φοσάτι, Νίκο – Λαντζαφάμε – Φαμπίνιο, Φαλτσινέλι (4-3-1-2).

 

Το παιχνίδι εδώ: https://www.stoiximan.gr/match-odds/Bologna-FC-Perugia-Calcio-Spa-344552

 

4. Έβερτον – Γουέστ Μπρομ

Τελευταίος αγώνας για απόψε Έβερτον – Γουέστ Μπρομ, στον οποίο από τη πλευρά της Έβερτον δεν υπάρχει πολύ πρόσφατη νίκη  σε όλες τις διοργανώσεις.  Από την άλλη η Η Γουέστ Μπρομ είναι σε εντελώς διαφορετική τροχιά  από τη στιγμή που προπονητικά  ανέλαβε ο Πιούλις. Με την καλύτερη δυνατή νίκη 7-0 και πρόκριση στο κύπελλο απέναντι στη Γκέιτσχεντ την προηγούμενη εβδομάδα την έφερε ένα βαθμό πίσω από την σημερινή αντίπαλο της.

Εδώ ο αγώνας.