Παντελίδης: “Το ταλέντο του Μάντζιου τα κάνει όλα εύκολα”

Στον “Sport24 Radio 103.3” μίλησε ο προπονητής του Λεβαδειακού  και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην αξία του επιθετικού της ομάδας του Βαγγέλη Μάντζιου.

“Δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει αδικήσει τόσο πολύ την καριέρα του. Του το λέω και γω. Αν προσπαθούσε περισσότερο και επέμενε θα ήταν διαφορετικά. Είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος που συνεργάζομαι με έναν παίκτη που μπορεί να καταλάβει τι θέλεις και μπορεί να το κάνει. Το ταλέντο του τα κάνει όλα εύκολα. Είναι καταπληκτικός παίκτης φθάνει να καταλάβεις πως του αρέσει να παίζει. Δεν πρέπει να τον ψάχνεις με βαθιές μπαλιές αλλά όταν του δίνεις τη μπάλα ξέρει τι να την κάνει” ανέφερε ο τεχνικός της ομάδας.

Είναι άξιο αναφοράς οτι αν και έχει βρει δίχτυα μόλις σε τρία παιχνίδια, ο Λεβαδειακός μετρά τρεις νίκες, ενώ ο ίδιος έχει πετύχει από δυο τέρματα σε κάθε ματς (τα δυο από αυτά ήταν συνεχόμενα)!

Τέλος ο προπονητής του Λεβαδειακού μίλησε και για τη συγκομιδή των βαθμών που έχει μαζέψει η ομάδα του μέχρι τώρα. “Θα ήθελα δύο βαθμούς ακόμα. Ήμασταν λίγο άτυχοι στη μεγάλη άνοδο της ομάδας από την 6η ως τη 13η αγωνιστικής όταν και είχαμε τα διπλά με ΠΑΣ και ΟΦΗ. Τότε έτυχε να παίξουμε με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Αν ήταν διαφορετικό το πρόγραμμα θα παίρναμε περισσότερους βαθμούς. Αν διατηρηθούμε σ’ αυτήν την κατάσταση θα έχουμε χώρο και χρόνο για να πάρουμε περισσότερους βαθμούς”.

Δείτε τις αποδόσεις για την superleague από τον stoiximan.