fantasy-hoopfellas

Oι προτάσεις του Hoopfellas για το Fantasy τουρνουά του Stoiximan.gr για την Α1 μπάσκετ

Το Fantasy τουνουά του Stoiximan.gr είναι εδώ και οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές έως το Σάββατο 12/10 στις 15:45. Αν λοιπόν πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής, τότε ρίξε μια ματιά στις προτάσεις του Hoopfellas και πάρε…ιδέες!

Από τον Hoopfellas: 

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο αναφορικά με τις επιλογές που υπάρχουν στην ελληνική λίγκα. Πάμε να δούμε μαζί μερικούς αθλητές που μπορούν να σας δώσουν τα «νούμερα» που χρειάζεστε στην προσπάθεια της δικής σας ομάδας, να πιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…

Θέση «1»

Olivier Hanlan

O Hanlan αποτελεί το βαρύ χαρτί του Ηρακλή στη φετινή του προσπάθεια να εδραιώσει την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ. Πρόκειται για την κίνηση που άλλαξε το status του «Γηραιού» καθώς μιλάμε για ένα παιδί που βγαίνοντας από τον Boston College πριν τέσσερα χρόνια, επιλέχθηκε από τους Τζαζ στο Νο42 του ντραφτ, καταλήγοντας στην Ζάλγκιρις και την Ευρωλίγκα. Ο Ηanlan θα παίξει και στις δύο θέσεις των γκαρντ και στην ημέρα που θα «πατήσει» καλά μπορεί να σκοτώσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Jerry Smith

Στη δεύτερη του σεζόν στη Λήμνο, ο βετεράνος σκόρινγκ-γκαρντ έχει μπει πολύ δυνατά. Οδηγώντας τον Ήφαιστο σε δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Smith αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου και αυτόν που θα σηκώσει το βάρος των αποφάσεων στα δύσκολα. Οι άμυνες τον νιώθουν άμεσα προσπαθώντας να ματσάρουν την ικανότητα του να δημιουργήσει ρήγμα και να εκτελέσει από την περίμετρο.

Θέσεις «2» & «3»

Adam Smith 

Παλιό μέλος της παραδοσιακής καλοκαιρινής λίστας του Hoopfellas ο Άνταμ Σμιθ, διαπρέπει στο ξεκίνημα της σεζόν με τον «Δικέφαλο». Η ποιότητα του Σμιθ τον κάνει αδιαμφισβήτητα να ξεχωρίζει μέσα σε ένα ρόστερ συγκεκριμένων δυνατοτήτων με τους συμπαίχτες του να στρέφονται σε αυτόν στις κρλίσιμες στιγμές όπου η ένταση χτυπάει κόκκινο. Ο Σμιθ είναι σπουδαίος σκόρερ και μπορεί να το αποδείξει  ακόμα και στην πιο δύσκολη (λόγω τακτικού επιπέδου, physical παιχνιδιού και ρυθμού) λίγκα για τέτοιου είδους παίχτες, όπως η ελληνική.

Λευτέρης Μποχωρίδης 

Ο ηγέτης του Άρη συγκεντρώνει στις πλάτες το μεγαλύτερο βάρος του παιχνιδιού των κιτρίνων σε δημιουργικό και εκτελεστικό επίπεδο. Ο Μποχωρίδης διαχειρίζεται τον κύριο όγκο των αποφάσεων της ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου ο οποίος ποντάρει επάνω του σε καταστάσεις προσωπικής φάσης. Τα μακριά του άκρα του εξασφαλίζουν μια ουσιαστική συμμετοχή σε τομείς όπως το ριμπάουντ ή τα κλεψίματα.

Kyle Alman Jr. 

Ο 22χρονος «πλάγιος» του Λαυρίου κάνει το πρώτο του επαγγελματικό βήμα, επιλέγοντας την Ευρώπη και την ελληνική λίγκα. Ο Alman είναι ένα υποσχόμενο παιδί που μπορεί να αποδώσει στο σύστημα του Λαυρίου όντας ικανός στην περιφερειακή εκτέλεση στο μισό και στο ανοιχτό γήπεδο. Ξέρει να κινείται μακριά από τη μπάλα βρίσκοντας πόντους από αυτό του προσόν. Έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 16.0 πόντους και 50% στο τρίποντο. Καθόλου άσχημα…

Θέση «4»

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης 

Στα 35 του πλέον ο βετεράνος φόργουορντ-σέντερ μπορεί να μην μοιάζει ιδιαίτερα αποδοτικός για το υψηλό επίπεδο της Ευρωλίγκας όμως στην εγχώρια λίγκα είναι ακόμα σημαντικό μέγεθος. Η πλαστικότητα του Λουκά σε συνδυασμό με το πληθωρικό (πρόσωπο-πλάτη) επιθετικό του παιχνίδι και την ικανότητα του στο ριμπάουντ αποτελούν βασικά όπλα στη φαρέτρα του Ιωνικού. Μετράει 20.0 πόντους στα δύο πρώτα ματς της ομάδας.

Θέση «5»

Γιάννης Παπαγιάννης 

Τα παιχνίδια της ελληνικής λίγκας έχουν σημαντική χρησιμότητα  για την ανάπτυξη του σέντερ των πρασίνων. Μέσα από αυτά θα βρει ρυθμό και θα διατηρήσει, χτίζοντας την αυτοπεποίθηση του για τις αναμετρήσεις με την ελίτ της Ευρώπης. Ο Παπαγιάννης μπορεί εύκολα να κάνει καλά νούμερα στο εγχώριο πρωτάθλημα όπου η δημιουργική ικανότητα του Καλάθη είναι αδύνατον να ματσαριστεί από οποιαδήποτε άμυνα.

Τerell Parks 

Στη δεύτερη του σεζόν στην Ελλάδα ο 28χρονος σέντερ έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στη Λάρισα, αποτελώντας την κολώνα της ομάδας στο «ζωγραφιστό». Ο Parks είναι ένα πολύ δυνατό παιδί με δυνατότητες στους τομείς που αφορούν το παιχνίδι στα μετόπισθεν (ριμπάουντ, άμυνα ψηλά) ενώ το physicality που τον συνοδεύει είναι ένα ισχυρό όπλο στη προσπάθεια του να παράγει κοντά στο καλάθι. Μπορεί να κάνει καλύτερα νούμερα στη συνέχεια σε σύγκριση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Αν λοιπόν πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος προπονητής, τότε μπορείς να κάνεις την εγγραφή σου στο τουρνουά Fantasy του Stoiximan.gr για την Α1 μπάσκετ και να διεκδικήσεις εγγυημένα χρηματικά έπαθλα ύψους  5.000€*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. Αφορά το συνολικό ποσό επάθλων του τουρνουά.