CR7: 30 χρόνια επιτυχίες (vids)

Ο Cristiano Ronaldo κλείνει σήμερα τα 30 του χρόνια. Ας δούμε τι έχει καταφέρει αυτός ο μεγάλος ποδοσφαιριστής και πώς κάθε χρόνο έχει και ολοένα και καλύτερα νούμερα.

Ο CR7 είναι ο ποδοσφαιριστής που πάρα πολύς κόσμος αγαπά να μισεί. Η εξωτερική του εμφάνιση και η συμπεριφορά του στο γήπεδο, που κάποιες φορές παραπέμπει σε αλαζόνα; Τα περιπαικτικά σχόλια μετά από μεγάλες αποτυχίες όταν κάποιοι τον έβλεπαννα βγάζει συναίσθημα και πάλι των λοιδορούσαν, όπως στο Euro 2004 στην Πορτογαλία, όταν η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε το τρόπαιο; Οι διαφημίσεις, που κάνει κατά καιρούς;

Ο καθένας μπορεί να βρει τρόπο για να μιλήσει αρνητικά για τον Cristiano Ronaldo. Πώς απαντά ο Πορτογάλος; Με το να βελτιώνει τα στατιστικά του χρόνο με το χρόνο και να σπάει τα ρεκόρ.

Κάποιοι θα πούνε και πάλι ότι είναι το πείσμα του για να ξεπεράσει τον Lionel Messi, ο οποίος, επίσης, έχει σπάσει αμέτρητα ρεκόρ στην καριέρα του. Όποιο κι αν είναι το κίνητρο, το γεγονός ότι βελτιώνει τα στατιστικά του θα πρέπει να αποτελεί λόγο για να του απονεμηθούν και κάποια εύσημα.

Δείτε το παρακάτω tweet από το account του Sky Sports News για να καταλάβετε πώς βελτιώνεται από ομάδα σε ομάδα:

 


Ειδικά μετά τη μετακίνησή του στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Real Madrid από τη Manchester United, ο Ronaldo άρχισε να κάνει… εξωγήινα πράγματα

Μεγάλο αρνητικό σε όλη την καριέρα του αποτελεί μόνο η Εθνική Πορτογαλίας, με την οποία δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει κάτι.

Κατά τα άλλα:

 

  • 3 Πρωταθλήματα Premier League
  • 1 FA Cup
  • 2 Champions League
  • 1 Πρωτάθλημα Primera Division
  • 2 Copa del Rey
  • 2 FIFA Club World Cup
  • 1 UEFA Super Cup

 

Αυτά είναι οι ομαδικοί τίτλοι, που έχει κατακτήσει ο CR7, αλλά οι ατομικοί, παρότι παίζει ένα ομαδικό παιχνίδι είναι πολύ περισσότεροι.

Τελευταίος επίσημος τίτλος η δεύτερη συνεχόμενη Χρυσή Μπάλα, που έλαβε για το έτος 2014.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο είναι δυνατό να συνεχίσει να βελτιώνεται, αλλά το ευχόμαστε για να μας χαρίζει υπέροχες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις, όπως οι παρακάτω: