Μπάγερν Μονάχου-Παναθηναϊκός: Με Σλούκα και Γκραντ για το 2.13

Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Βαυαρία για να παίξει το πλεονέκτημα της έδρας. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αυτό είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν και θα καθορίσει το στάτους με το οποίο θα μπουν οι πράσινοι στα φετινά playoffs.

Στo Audi Dome του γερμανικού νότου θα κριθεί ουσιαστικά η θέση του Παναθηναϊκού στη φετινή κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας. Μετά το μεγάλο διπλό στη Μπολόνια, το «τριφύλλι» καλείται να προστατέψει τη δεύτερη θέση στην προτελευταία στροφή της κούρσας, ώστε να σφραγίσει την κατάκτηση της την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Άλμπα.

Η Μπάγερν είναι αναμφίβολα ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Μιλώντας ρεαλιστικά, άφησε τις πιθανότητες της για πρόκριση στο Play-In στο παρκέ της La Fonteta, χάνοντας στη συνέχεια και το καθοριστικό ματς με τη Μακάμπι στο Μόναχο. Η παρουσία του Πάμπλο Λάσο στον πάγκο στοιχειοθετεί αυτομάτως μια δύσκολη κατάσταση για κάθε φιλοξενούμενο. Οι Βαυαροί έχουν συγκεκριμένες επιθετικές δυνατότητες ενώ στα μετόπισθεν δυσκολεύονται να αναχαιτίσουν δράσεις επάνω στη μπάλα. Το δίδυμο Φρανσίσκο-Κάρσεν Έντουαρντς δίνει έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα στην παραγωγική τους διαδικασία η οποία ακουμπάει αρκετά στον Ιμπάκα και παίρνει σημαντική ώθηση από το performance του ανεβασμένου Λούτσιτς.

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ελέγξει τη μάχη των αιθέρων όπου ο Λεσόρ θα χρειαστεί βοήθεια. Είναι δεδομένο ότι η ελληνική επίθεση θα στοχεύσει τα μελανά σημεία στο αγωνιστικό σώμα της βαυαρικής άμυνας, χτυπώντας με τους χειριστές στο Pick & Roll αλλά και σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός απέναντι σε συγκεκριμένους αντιπάλους. Το δίδυμο των γκαρντ, Σλούκας και Ναν, θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για τους φιλοξενούμενους. Οι δύο τους έχουν αναπτύξει αρκετά καλή χημεία και μαζί με τον Γκραντ (12.6 πόντοι στα τελευταία 5 παιχνίδια) μπορούν να πλήξουν τους γηπεδούχους παίζοντας κάθετα αλλά και μέσα από ενδιάμεση εκτέλεση. O Έλληνας γκαρντ μάλιστα μετράει 18.3 πόντους και 6.7 τελικές πάσες για 1.3 λάθη στα τελευταία τρία ματς των πρασίνων στη διοργάνωση.

Το «τριφύλλι» περπάτησε μια πολύ μεγάλη διαδρομή για να φτάσει σε αυτό το παιχνίδι. Έχει την τύχη του στα δικά του χέρια και οφείλει να μπει στο γήπεδο για να δώσει αυτήν την αναμέτρηση με το πάθος και τον αθλητικό φανατισμό ενός τελικού.

Bet Builder με Πόντοι Mπάγερν Under 79.5 και Jerian Grant Πόντοι 8+  σε απόδοση 2.13 στη Stoiximan

 

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog