Άλλος Παναθηναϊκός…

Ο Μάριο Χεζόνια θα κάνει ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό στο ματς της Τρίτης (2/3, 9 μμ) κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Ένα ματς ιστορικό, από κάθε άποψη. Τόσο για την πρώτη συμμετοχή του Κροάτη σούπερ σταρ με τα «πράσινα», όσο και για την επιστροφή του Νικ Καλάθη, για πρώτη φορά ως αντίπαλος, στο ΟΑΚΑ. Και αν για τον Έλληνα άσο, τα πάντα αφορούν στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του τριφυλλιού ανήκει εν πολλοίς στον Χεζόνια. Τόσο για όσα θα καταφέρει τη φετινή σεζόν, όσο (κυρίως) για όσα θα πετύχει με το τριφύλλι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι θα παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Με τον Κροάτη στη σύνθεση του, ο  Παναθηναϊκός. πέρα από το προφανές, δηλαδή την τεράστια βοήθεια στο επιθετικό κομμάτι, προσθέτει στη δύναμη του έναν πραγματικό σούπερ σταρ. Απ’αυτούς που σέβεται όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σε μια εποχή πολύ δύσκολη για τον αθλητισμό, το μπάσκετ και την  Ευρωλίγκα, οι πράσινοι μπορούν να υποστηρίξουν ότι έφεραν στην Αθήνα έναν παίκτη πραγματική διαφήμιση για το άθλημα. Έναν παίκτη που- ειδικά σε αυτή την περίπτωση- μπορεί να κάνει απίστευτο «ντόρο».

Ο Χεζόνια λατρευόταν από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, πολύ πριν φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Τώρα πια αποτελεί τον αγαπημένο τους αθλητή, σε όλα τα σπορ! Πριν καν τον δουν να σκάει την μπάλα στο παρκέ με την πράσινη φανέλα. Πόσο μάλλον δε όταν… ανοίξει λογαριασμό. Για τον Παναθηναϊκό, όσο και αν τα περιθώρια διάκρισης αυτής της χρονιάς είναι περιορισμένα, η προοπτική που του δίνει η απόκτηση Χεζόνια είναι πραγματικά μεγάλη και πολυεπίπεδη. Αλλά αυτά θα φανούν και θα αποδειχτούν στο μέλλον. Προς το παρόν, εν όψει της αναμέτρησης με τους πανίσχυρους Καταλανούς, το σίγουρο είναι ότι θα δούμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό. Πολύ πιο επιθετικό και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτή που του παρέχει ο – τυπικά παίκτης της Μπαρτσελόνα- Μάριο Χεζόνια.

Αυτή που παρέχει σε κάθε ομάδα ένας σούπερ σταρ.

SOKIN