Πάνος Κωνσταντόπουλος Αχιλλέας Μαυρομάτης

Χορηγική Συμφωνία ΕΟΠΕ & Stoiximan.gr

Παρουσιάστηκε χθές από την ΕΟΠΕ η χορηγική συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με την εταιρία Stoiximan.gr με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη και τον Διευθυντή Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan Πάνο Κωνσταντόπουλο να εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλήματος και θα είναι ​αμοιβαία ​επωφελής

Στην εκδήλωση ​έδωσαν το παρόν οι προπονητές της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος και της Εθνικής Γυναικών Γιάννης Καλμαζίδης καθώς και οι αρχηγοί των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Μενέλαος Κοκκινάκης και Ελένη Κιόση.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης ο οποίος αναφερόμενος στην σημασία της συμφωνίας και τις προοπτικές των εθνικών ομάδων τόνισε:

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου στη σάλα και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία με τηνStoiximan. Μια νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη​ εταιρία με την οποία μοιραζόμαστε πολλά κοινά και​ η οποία​ θα μας βοηθήσει σε​ μια​ κρίσιμη περίοδο.»

Από την πλευρά του ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της εταιρείας Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την ευκαιρία που δίνουν στην Stoiximan.gr να συμβάλει στην προσπάθεια των εθνικών ομάδων βόλεϊ. ​

Εμείς στη “Stoiximan” υλοποιούμε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα στήριξης του ελληνικού αθλητισμού, συμβάλλοντας οικονομικά στις εθνικές ομάδες βόλεϊ και πόλο, καθώς και μέσα από την Ολυμπιακή Επιτροπή, σε καταξιωμένους αθλητές μας που αγωνίζονται στο δρόμο για το Ρίο με τα εθνικά μας χρώματα.​

​ ​Εκ μέρους της “Stoiximan” θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στις εθνικές ομάδες στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχουν το προσεχές διάστημα».

Την απόλυτη ικανοποίηση τους για το γεγονός ότι σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια των Εθνικών ομάδων θα υπάρχει η στήριξη της Stoiximan.gr εξέφρασαν στις δικές τους τοποθετήσεις οι προπονητές και οι αρχηγοί των εθνικών ομάδων.

Ελένη Κιόση Μενέλαος Κοκκινάκης Πάνος Κωνσταντόπουλος

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ελένη Κιόση (αρχηγός Εθνικής Γυναικών): «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Stoiximan για τη χορηγία που προσφέρει στις εθνικές ομάδες. Χρειαζόμαστε στήριξη για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν. Από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Μενέλαος Κοκκινάκης (αρχηγός Εθνικής Ανδρών): «Η εθνική ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι έκανε μία αρκετά μεγάλη επιτυχία. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο και είναι σημαντικό στο ξεκίνημα ενός καλοκαιριού το οποίο προμηνύεται δύσκολο να ξέρουμε ότι υπάρχουν άτομα που μας στηρίζουν. Εμείς από την πλευρά μας εννοείται ότι θέλουμε να πετύχουμε και να συνεχίσουμε ότι χτίσαμε πέρσι το καλοκαίρι. Για αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Stoiximan.gr που κάνουμε μία τόσο καλή αρχή και μας δίνει δύναμη για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σωτήρης Δρίκος (προπονητής Εθνικής Ανδρών): Οφείλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στην εταιρία Stoiximan. Εδώ υπάρχει μια σύμπραξη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και για αυτό το λόγο,  όλες τις εταιρείες που εμπλέκονται με χορηγίες ομάδων, ομοσπονδιών και αθλητικών γεγονότων, είναι άξιες συγχαρητηρίων.Τέτοιες κινήσεις  υποστηρίζουν τη βελτίωση του ανθρωπινού δυναμικού στη χώρα».

Γιάννης Καλμαζίδης (προπονητής Εθνικής Γυναικών): «Είμαστε όλοι εδώ για να πούμε όλοι ευχαριστώ στην εταιρεία Stoiximan. Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη. Εφόσον δεν την έχουμε από το κράτος είναι ευχάριστο να την έχουμε από κάπου αλλού κι αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε στην Stoiximan από την πλευρά μας είναι ότι θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους για να