Πέντε πράγματα που (ίσως) δεν γνωρίζετε για τον Τάιλερ Χίρο

Το στυλ του και οι τόνοι δηλητήριο που πετάει όταν η μπάλα καίει έχουν καταδυναστεύσει το κοινό του ΝΒΑ εδώ και καιρό.

Με παρουσιαστικό μέλους της Kόμπρα Κάι και άγνοια κινδύνου που θυμίζει τους σπουδαιότερους «Γιούγκο» αθλητές στην αντίστοιχη τρυφερή ηλικία των 20, ο Τάιλερ Χίρο ήρθε στην παγκόσμια μπασκετική σκηνή για να αγαπηθεί αλλά και να μισηθεί με πάθος.

NBA στη Stoiximan με Live Streaming* (Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

Αυτά είναι πέντε πράγματα που ίσως δεν γνωρίζετε για αυτόν:

  1. Ο Χίρο είναι παιδί του Ουισκόνσιν. Το παρουσιαστικό και το αγωνιστικό του στυλ παραπέμπει στη φάμπρικα των κεντρικών πολιτειών άλλωστε. Στο High School ήταν μεγάλος σταρ και ένας από τους δημοφιλείς αθλητές της ευρύτερης περιοχής. Ως senior μάλιστα μετρούσε 32.9 πόντους με 44% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και 7.4 ριμπάουντ.
  2. Μιλώντας πάντα για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του στο λύκειο του Whitnall… Ο Χίρο ζούσε για το μπάσκετ και δεν δίσταζε να επιδεικνύει κάθε φορά ότι για αυτόν το άθλημα αποτελεί τρόπο ζωής. Οι συμμαθητές του τον θυμούνται συνεχώς να τυλίγει μεταξύ τους τις χαρτοπετσέτες, φτιάχνοντας μια μεγάλη από μπάλα από αυτές με την οποία σούταρε στον κάδο σκουπιδιών της σχολικής καφετέριας.
  3. Το καμάρι της πολιτείας δεσμεύτηκε να αγωνιστεί –περνώντας στο κολέγιο- στους τοπικούς Badgers, μετάβαση που περίμενε η τοπική κοινωνία με μεγάλο ενθουσιασμό. Όταν όμως στη μέση μπήκε το Κεντάκι και ο Τζον Καλίπαρι, το πράγμα «χάλασε». Ο Χίρο επέλεξε τους Wildcats εν τέλει, απόφαση που εξόργισε τον κόσμο του Ουισκόνσιν και άλλαξε τελείως την καθημερινότητα του νεαρού και τον τρόπο που τον έβλεπαν οι άλλοτε θαυμαστές του. Εκείνη την εποχή, ο Χίρο είδε το πατρικό του να βάφεται με απειλητικά για αυτόν μηνύματα, το αυτοκίνητο και το γκαράζ των γονιών του να δέχεται επίθεση συχνά-πυκνά με αβγά και ντομάτες ενώ δεν άργησαν και τα απειλητικά προς το πρόσωπο του μηνύματα για τη ζωή του.Ένα απόγευμα, όταν είχε σταματήσει σε ένα βενζινάδικο, ένας τύπος τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής και του ευχήθηκε να έχει τραυματισμό ανάλογο με αυτόν του Γκόρντον Χέϊγουορντ με το που ξεκινήσει να παίζει για το Κεντάκι. Ο νεαρός γκαρντ παρ’όλα αυτά απέδειξε ότι έχει «στομάχι». Ποτέ δεν έσπασε και άφησε να τον επηρεάσει αυτή η κατάσταση. Ίσως από εκεί πηγάζει η άγνοια κινδύνου και ο τρόπος που «χαμογελάει μπροστά στην καρμανιόλα» όταν ένας αγώνας παίζεται στο όριο.
  4. Από μικρός είχε το μικρόβιο της δουλειάς. Η ρουτίνα του περιλάμβανε ξύπνημα στις 05:30 το πρωί και μετάβαση στο γήπεδο για σουτ. Μετά το τέλος των μαθημάτων, έμενε στο γυμναστήριο για ενδυνάμωση με βάρη. Μετά το φαγητό το απόγευμα, επέστρεφε στο γήπεδο για να κλείσει την ημέρα του σουτάροντας με τις ώρες.
  5. Έχει λάβει ένα μεγάλο κομπλιμέντο από τον θρύλο των Χιτ, Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Χίρο δεν είναι μόνο σουτέρ όπως νομίζει ο περισσότερος κόσμος λόγω του παρουσιαστικού του. Είναι ένας (ολοκληρωμένος) μπασκετμπολίστας που δημιουργεί συνεχώς καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι». Λίγο καιρό μετά, ο πρώην σούπερ-σταρ των Χιτ δικαιώνεται πανηγυρικά. Ο Τάιλερ Χίρο είναι απλά χαρισματικός…

NBA στη Stoiximan με πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τους παίκτες!

21+ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ: 210-9237777 | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | Συχνή συμμετοχή: Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας