Τουρνουά Ακρόπολις: Eλλάδα-Μαυροβούνιο στο 2.35

Το «υψηλού γοήτρου» Τουρνουά «Ακρόπολις» ανοίγει και φέτος τις πύλες του αποτελώντας ένα πολύ δυνατό τεστ για τους συμμετέχοντας, λίγο πριν τα επίσημα παιχνίδια. Το Μαυροβούνιο του Νίκολα Βούτσεβιτς θα είναι ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα.

Το Μαυροβούνιο ετοιμάζεται για το Προολυμπιακό της Ρίγας (2-7 Ιουλίου) όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά στην ιστορία του ως ανεξάρτητο κράτος. Η Βραζιλία και το Καμερούν θα είναι οι αντίπαλοι της ομάδας του Μπόσκο Ράντοβιτς στην πρώτη φάση.

Στην Αθήνα οι Μαυροβούνιοι έρχονται με ηγέτη τον σταρ των Μπουλς, Νίκολα Βούτσεβιτς. Ο 33χρονος σέντερ θα αποτελέσει ένα πολύ καλό τεστ για τη γραμμή ψηλών της ομάδας μας. Πρόκειται για έναν σέντερ με υψηλό IQ, πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, ικανότητα στην πάσα και στο να κερδίζει θέσεις κοντά στο καλάθι δουλεύοντας μακριά από τη μπάλα. Είναι δυνατός και χρησιμοποιεί έξυπνα τις προσποιήσεις για να απελευθερωθεί. Ο Bούτσεβιτς είχε φέτος 18.0 πόντους, 10.5 ριμπάουντ και 3.3 τελικές πάσες με τους «Ταύρους» αποτελώντας σημείο αναφοράς στην επίθεση του κόουτς Ντόνοβαν.

Bet Builder με Nikola Vucevic Πόντοι 15+ και Nikola Vucevic Εύστοχα Τρίποντα 1+ σε απόδοση 1.92 στη Stoiximan

Ο γνωστός σε όλους μας Κέντρικ Πέρι είναι ο κινητήριος μοχλός (μαζί με τον Βούτσεβιτς αποτελούν τους κύριους δημιουργικούς και εκτελεστικούς πυλώνες της ομάδας) των Μαυροβουνίων, ο Ντίνο Ράντοντσιτς της Μπάγερν κουμπώνει με τον «Vuc» στις θέσεις των ψηλών και οι Ντρόμπνιακ-Πόποβιτς φέρνουν πίεση στη μπάλα (οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να την αναχαιτίσουμε) και transition παιχνίδι.

Ο Βασίλης Σπανούλης θέλει στην παρούσα φάση να τεστάρει την αγωνιστική κατάσταση των παιδιών που θα πλαισιώσουν τον σκληρό πυρήνα της Εθνικής μας αλλά και να δει τους παίχτες του πρώτου rotation να ρολάρουν, ώστε τα κομμάτια να αρχίσουν να μπαίνουν στη θέση τους ενόψει Προολυμπιακού. Τα πρώτα μηνύματα από το ματς με την Πολωνία ήταν θετικά, μιας και παίχτες όπως ο Τολιόπουλος και ο Χαραλαμπόπουλος έδειξαν έτοιμοι να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες.

Αναμένουμε ένα ματς που θα πάει σε ελεγχόμενο τέμπο και θα είναι σχετικά κλειστό.

Bet Builder με Πόντοι Under 160.5 και Thomas Walkup Πόντοι 7+ σε απόδοση 2.35 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog