Το μεγαλύτερο Esports event της χρονιάς έφτασε!

Η στιγμή που περιμένουν οι περισσότεροι φίλοι της DOTA 2 ανά την υφήλιο πλησιάζει! Το μεγαλύτερο esports τουρνουά της χρονιάς μεταφέρεται από το Seattle στο Vancouver του Καναδά με τη δράση να αρχίζει στις 15 Αυγούστου.

Πέρυσι, οι Team Liquid κατάφεραν να επικρατήσουν 3-0 επί των Newbee στον τελικό κερδίζοντας το μεγαλύτερο έπαθλο στην ιστορία των esports (κοντά 11 εκατ. δολάρια).

Φέτος, οι Liquid εξακολουθούν να είναι ένα απ’ τα 3 μεγάλα φαβορί και θα προσπαθήσουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που κερδίζει το International για δεύτερη φορά. Κύριοι ανταγωνιστές τους σε αυτή τη προσπάθεια είναι οι Ρώσοι Virtus Pro καθώς και ή PSG.LGD με το κινέζικο ρόστερ που βρίσκεται πλέον σε συνεργασία με τη Paris Saint Germain.

Στο stoiximan.gr μπορείς να βρεις όλες τις αγορές νικητή αλλά και μία πληθώρα από ειδικά στοιχήματα κατευθείαν βγαλμένα απ’ το Compendium του The International 2018.
Ποιός ήρωας θα πετύχει τα περισσότερα kills και ποιός παίκτης θα μαζέψει τα περισσότερα Gold σε ένα παιχνίδι;
Θα υπάρξει άραγε παιχνίδι που θα διαρκέσει πάνω από 2 ώρες, όπως και πέρυσι;

Όλα αυτά και πολύ περισσότερα στο μεγαλύτερο esports τουρνουά της χρονιάς. Το έπαθλο έχει ήδη ξεπεράσει τα 23 εκατ. δολάρια και ανεβαίνει ραγδαία μέρα με τη μέρα.