Robert Lewandowski

Θέλουν εξιλέωση για τις συντριβές

Τη στιγμή που ο 46χρονος ρέφερι Τόμας Κινχόφερ θα βάλει για πρώτη φορά τη σφυρίχτρα στο στόμα του στις 16:30 του Σαββάτου στο Βέζερσταντιον, ο κόσμος στις εξέδρες θα αλαλάζει.

Κανένας πια δε θα θυμάται το ντροπιαστικό 0-7 του περσινού αγώνα Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν Μονάχου. Ή μήπως θα θυμούνται αυτό και ta πα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στα οποία τους συνέτριψαν οι Βαυαροί;

Οι αναμετρήσεις των συγκεκριμένων ομάδων κατά την τελευταία 15ετία έχουν γίνει κάτι σαν επικές, σαν κλασικές, σκηνές από ντέρμπι, όχι από παραδοσιακή αντιπαλότητα της Γερμανίας, αλλά με μια ευρωπαϊκή φινέτσα.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πλασάρεται ήδη ως μια έτοιμη και πλήρης ευρωπαϊκή ομάδα, που θα ήθελε να κατακτήσει ξανά τα σκήπτρα. Στο πλαίσιο αυτό, κατατρόπωσε με 7-0 τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Μόναχο, στον επαναληπτικό της φάσης των “16” του Champions League.

Δύο… εφτάρες συναντιούνται ξανά. Στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις με τη Βέρντερ Βρέμης, η Μπάγερν δε στερήθηκε επιθετικότητας και τερμάτων: 6-0, 5-2 και 6-1 τα πιο πρόσφατα σκορ για την ομάδα του Ριμπερί, του Μίλερ, του Γκέτσε, του Σβαϊνστάιγκερ και του Λεβαντόφσκι. Όλα αυτά έλαβαν χώρα στο Μόναχο.

Εκτός των άλλων, οι Βαυαροί έχουν φύγει έξι σερί φορές νικητές από τη Βρέμη! Από την άλλη, η Βέρντερ, στον τελευταίο της αγώνα στο Βέζερσταντιον, έχασε με 5-3 (!) από τη Βόλφσμπουργκ.

Θα έχουμε πάλι “βροχή από γκολ” στο Βέζερστάντιον ή μήπως θα προσπαθήσουν να… κλείσουν την κάνουλα στη Βρέμη;

Το over 4,5 προσφέρεται σε απόδοση 3,75 στον Stoiximan.gr, το over 5,5 στο 6,75 και το over 6,5 στο 10,00.

Το διπλό της Μπάγερν και over 3,5 προσφέρεται στο 2,65. Το over 2,5 στο Α’ ημίχρονο προσφέρεται στον Stoiximan.gr στο 4,50.

Θα υπάρξει εξιλέωση για την περσινή εφτάρα ή θα έχουμε μία από τα ίδια;

Κώστας Βορίλας
bet3.GR