Wayne Rooney

Σαββατιάτικο απόγευμα με Πρέμιερ Λιγκ

Μετά τη διακοπή του προηγούμενου Σαββατοκύριακου για το Κύπελλο, η Πρέμιερσιπ επιστρέφει στο αγωνιστικό πρόγραμμα, σε μια κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος, λίγο πριν την τελική ευθεία.

Δεκατρεις αγωνιστικές απομένουν και δύο είναι τα πεδία των… μαχών του βαθμολογικού πίνακα. Η διεκδίκηση δύο θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, από ουσιαστικά πέντε ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαουθάμπτον, Άρσεναλ, Τότεναμ και Λίβερπουλ) και η αποφυγή του υποβιβασμού, μια μάχη στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, εμπλέκονται εννιά ομάδες!

Το κυρίως πιάτο (6 από τους 10 αγώνες) της 26ης αγωνιστικής διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου, ας δούμε αναλυτικά τις αναμετρήσεις:

Άστον Βίλα – Στόουκ: Διαφορετικούς δρόμους πήραν οι δύο αντίπαλοι στους αγώνες τους για το Κύπελλο πριν μια εβδομάδα. Η Άστον Βίλλα ξεπέρασε το εμπόδιο της Λέστερ με καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και προκρίθηκε στους 8, ενώ η Στόουκ ήταν ακόμη ένα θύμα της, εκπληκτικής στο Κύπελλο, Μπλάκμπερν, γνωρίζοντας ταπεινωτική ήττα (4-1) και αποκλεισμό.

Με πολλές απουσίες επισκέπτεται η Στόουκ το Βίλα Παρκ και η Άστον Βίλα “καίγεται” για βαθμούς. Ο νέος προπονητής των γηπεδούχων, Τιμ Σέργουντ, δηλώνει αισιόδοξος πως θα καταφέρει να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Τσέλσι – Μπέρνλι: Η Τσέλσι καλπάζει προς τον τίτλο, έχοντας 7 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτi, προέρχεται, όμως, από μεσοβδόμαδο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ (1-1 με την Παρί) και στους τελευταίους αγώνες της στην Αγγλία κερδίζει μεν, αλλά όχι με άνεση.

Η Μπέρνλι βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και παρότι στις τελευταίες τhς αναμετρήσεις δεν κερδίζει βαθμούς, βγάζει πάθος και αγωνιστικότητα στο γήπεδο.

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ: Δυο ομάδες του Λονδίνου με διαφορετικούς προσανατολισμούς στο πρωτάθλημα, διασταυρώνουν ξίφη σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρησεις της αγωνιστικής.

Ο νέος μάνατζερ Άλαν Πάρντιου έχει αναγεννήσει την Πάλας (αουτσάιντερ στο 4,60 στον Stoiximan.gr) σε βαθμό που η ομάδα αρχίζει και νιώθει πιο άνετα στον πίνακα της βαθμολογίας. Η Άρσεναλ προσγειώθηκε απότομα μετά την ήττα από την Τότεναμ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ξεπέρασε με ιδιαίτερη ευκολία το εμπόδιο της Λέστερ στο Κύπελλο και προκρίθηκε στους 8.

Η παράδοση ίσως παίξει κάποιο ρόλο στην αναμέτρηση, αφού η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει επιτύχει νίκη επί της Άρσεναλ από το 1995!

Χαλ – Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς: Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις τρεις νίκες σε 12 εντός έδρας αναμετρήσεις φέτος και αν θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό, οι τρεις βαθμοί σε ματς σαν κι αυτό είναι επιτακτικοί. Η ΚΠΡ σημείωσε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με τον νέο προπονητή, τρείς όμως από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν λήξει ισόπαλες.

Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ: Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε κρίση έπειτα από την αποτυχία τους στο Κύπελλο εναντίον της Μπράντφορντ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ακριβώς την αντίθετη ψυχολογία. Διέλυσαν τη Γουεστ Χαμ και προκρίθηκαν στους 8, ενώ έδειξαν χαρακτήρα πριν 15 ημέρες στην έδρα τους, κερδίζοντας σχετικά εύκολα τη Σουόνσι.

Ο νικητής της αναμέτρησης του Σαββάτου θα έχει κάνει σημαντικό βήμα παραμονής.

Σουόνσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έχει χαλαρώσει κάπως η ομάδα της Σουόνσι, αφού δεν έχει στόχους στο πρωτάθλημα. Με μόλις μια νίκη σε έξι αναμετρήσεις υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη με σιγουριά τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

4.20-3.55-2.07 με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ στον Stoiximan.gr

Η φόρμα της Γιουνάιτεντ, όμως, είναι προφανής, αφού δεν έχει γνωρίσει την ήττα στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις.

 

footballbettingo.com